Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Usopp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 172 64.4%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 95 35.6%

  • Kullanılan toplam oy
    267
İlk zamanlar tayfada korsancılık oynayan, diğerleri gibi canavar olmayan insan gözüyle bakınca korkaklığıyla empati yapılabiliyordu yada şöyle söyleyeyim korkaklığı o kadar göze batmıyordu. Ama yaşanan onca olay; atlatılan onca badire sonrası hedef, denizlerdeki dolayısıyla dünyadaki en güçlü 4 insanı indirmek ve 900 yıllık en güçlü organizasyona(WG) kafa tutmak, belliyken hala bu derece korkak olması beni yoruyor.

Yahu arkadaş Grand Line'ı vura vura temizlemişsin, iki Shichibukai indirmişsin, Enies Lobby'i basmışsın sonra tayfan dağılmış. Aradan 2 yıl geçmiş kendini güçlenmeye adamışsın, saçma sapan yaratıkların olduğu adada idman yapmışsın. Tekrar bir araya geldiğinde denizleri fethetmek amacının dibine kadar farkına varmış şekilde yola çıkmışsın yine bir Shichibukai indirip 2 tane Yonkou'ya kafa tutmuşsun. Şu tecrübeler insanın karakterini biraz olsun olgunlaştırır ya, arkadaşım olayın ciddiyetini kavra bi. Hala çer çöpe verdiğin tepkiler East Blue Saga'da Arlong'u gördüğünde verdiği tepkilerle aynı yeter kardeşim güldük eğlendik ama hikayenin şu bölümünde bunlar artık olmaz ya.
 
Tayfadaki birçok kişi en zor ve ciddi durumlarda ne olursa olsun ''Luffy Korsanlar Kralı Olacak'' lafını içtenlikle söyledi.Hiçbirinin sahnesi unutulmaz ve unutulmayacak da.Ama Usopp gibi bir gerizekalıdan da bunu bekliyordum.Aklını kullan diyor,bu aklını kullanmak değil,aptal korkaklığının 1000.kez kanıtıydı.Oda bu karakteri timeskip sonrası mahvetti.Öncesinde gerçekten komik ve yaratıcı bir adamdı.Büyük Taktisyen Potansiyeline sahipti ama o da korkaklığından yalan oldu.Bide Denizlerin Cesuru olacam diyor vasıfsız yalak.İnşallah o Ulti'nin attığı kafa darbesi ile beyin kanaması geçirirsin de Oda seni öldürür,drama malzemesi olarak işe yararsın.Zaten o yaradan Usopp seviyesinde biri kurtuluyorsa Luffy'nin kafası kopsa dahi ölmez.Nefret ediyorum bu karakterden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık