Çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum . En güvenilir yaş Yennefer'ın yaşı. 1173de doğuyor Yennefer, ilk oyun 1273'de geçiyor. Kısacası kesin olan Yen'ın 100 üstünde olduğuWhite Orchard görevlerini yaparken Vesemir bize ''yaşıma gönderme yapmasan iyi olur, sen de neredeyse yarım asırı doldurdun'' demiyor muydu?
Videonun altında tartışmalar var. Geralt is 98 Yennefer is 94 Vesemir is 418 yazılmış.Çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum . En güvenilir yaş Yennefer'ın yaşı. 1173de doğuyor Yennefer, ilk oyun 1273'de geçiyor. Kısacası kesin olan Yen'ın 100 üstünde olduğu
Kimse gidip Sapkowski abimize sormamış mı acaba yaşlarını.Videonun altında tartışmalar var. Geralt is 98 Yennefer is 94 Vesemir is 418 yazılmış.
Sen baya kendine sofra kuruyormuşsun yavPişirme yok oyunda. Çiğ et yiyorsun. Çok farklı yemek türleri var. Bir anlamı yok ama bazen bilerek patates üstüne içecek alıyorum. Ekmek, çilek yiyorum. Üstüne bir de bira içiyorum.
Birisi şey yazmış, Wild Hunt ile takılması zaman çizgisini bozmuş mudur diye. Ama Geralt, Eskel ile aynı jenerasyondan. Çocukken birbirlerine yaralarını gösteriyorlarmış. En fazla 100-110 arası çıkar. Vesemir ise muamma ama onunda bir hocası var yani ilk Witcherlardan olma teorileri de yatıyor.Kimse gidip Sapkowski abimize sormamış mı acaba yaşlarını.
Çilingir sofrası.Sen baya kendine sofra kuruyormuşsun yav
Envanter doldukça atıyordum ben.Fazla ağırlık yavaşlatıyor.O özellik bana kalırsa gereksiz. Ben onu kullandığımda envanter yiyecekten donuyordu. 100-200 su vardı sadece.
Ardarda 3 mesaj attık ama kusura bakmayın sayın modlar.
Ben kullandım. Bazı güzel modlar var. Öneririm.Nexus Mod Manager kullanan var mı? Witcher 3 için.