Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiral Karizması Çizilecek mi?

Amiraller Patlar mı?

  • Amiral demek karizma demektir

    Kullanılan: 99 40.2%
  • Oda'dan her şey beklenir

    Kullanılan: 147 59.8%

  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou hayranları şuan oturdukları yerde hop kalkıp hop oturuyorlar bir soytarı yüzünden, bakalım amiralleri hangi soytarılara rezil edecek oda efendi. Beklemedeyiz.
 
Yani 4 AMiral artı 2 Amiral adayı olunca birileri maymun kalabilir.Hele Amiraller Wano'ya gelmezse çok zor durdurulurlar.Kizaru biraz açık bir aday sanki.Aşırı egoist,vurdumduymaz lakin canavar bir güce sahip.Oda zaten başından beri gücünü kısmıştı meyvenin.Muhtemelen Sanji'ye öldürtebilir.

Bununla birlikte Fujitora ve Aokiji'nin Luffye katılması olası olabilir.Yeni bölümde dendiği gibi,Luffy insanları cezbediyor.Akainu ile gerçekten sağlam vs bekliyorum çünkü adam Final Bossu olabilecek 3 karakterden biri.Ryokugyu'yu ise hiç bilemicem OP 1000.bölümde adamın daha yüzünü görmedik.

Bununla birlikte tüm Amiraller özünde bir asker,bir subay.Yonkolar gibi ekmek elden su gölden her gün parti ağğ ilaçlarım gibi tipler değil adamlar sürekli görev başındalar.Özellikle Kizaru bazen ne kadar aşırıya kaçsa da hepsinin bir ağırlığı ve disiplinleri var.İmpartorlar gibi her biri farklı borudan ötmüyor.Özünde büyük bir problem olduğunda Türkiye gibi,bi anda organize oluyorlar.

Marineford savaşında görebilecğeiniz gibi öyle rastgele hareket etmiyor,hareketleri anlamlı.En küçük açığı hemen değerlendiriyor,bir uyum içerisinde hareket ediyorlar,yer yer çekilmesini de biliyorlar.Buraya birkaç video atıyorum özellikle Kizaru'nun hareketlerine dikkat edin.Gayet savunmacı ve kritik yerlerden vuruyor.















 
Fuji'nin kafes ittirmesi karizma çizdirme olarak niye anlaşıldı ki? O kafes mutlak bir güçtü ve onu kesecek hiçbir şey yoktu, ayrıca o kafese de gram efor harcamadı, kafes kalkınca diğer herkes dengesini kaybederken Fuji'nin kılının kıpırdamadığını ne çabuk unuttunuz.
 

Üye silindi 6669

Oda milliyetçi adam japon aktörlerine saygısızlık tapmaz hatta Odanın amiralleri kendi dışlarında birilerine mağlup edeceğini bile düşünmüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık