Bildiğiniz gibi forumlar internet aleminde son zamanlarını yaşayan yerler. KorsanFan da niş bir kitleye sahip olmasına rağmen benim bile halen anlayamadığım şekilde bunca yıldır varlığını sürdürmeyi başarmış bir site. Elimizden geldiğince forumu düzenli, okunabilir ve belli bir kalitede tutmaya çalışıyoruz. Bu yüzden bazı kişilerin sert bulduğu bazı kurallarımız var, büyük oranda bu kurallara riayet ediliyor. Üyelerimize kurallara dikkat ettikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sitemizi daha iyi ve takip edilesi bir yer yapabilmek içi görsel ve teknik olarak sürekli yenilikler yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Bu tür işlemlerde yeri geldiğinde sizin fikirlerinizi aldık, yeri geldiğinde kendimiz inisiyatif kullandık. Öyle ya da böyle bu günlere geldik.
Bu bir memnuniyet anketidir, amacı üyelerin forumdan ne kadar memnun olduklarını görmektir. Üyelerin kötü ya da olumsuz bulduğu durumlar akla yatkın ve mümkünse düzeltilir, iyi ve olumlu bulduğu şeyler de aynı şekilde daha da iyileştirilir. Bunlara cevap alabilmek için bu anketi açıyorum.
Bu bir memnuniyet anketidir, amacı üyelerin forumdan ne kadar memnun olduklarını görmektir. Üyelerin kötü ya da olumsuz bulduğu durumlar akla yatkın ve mümkünse düzeltilir, iyi ve olumlu bulduğu şeyler de aynı şekilde daha da iyileştirilir. Bunlara cevap alabilmek için bu anketi açıyorum.