amaneden 20 Ocak 2024 #6,872 Oldum. Tavsiye edilmez. Yarın ölecek olduğunu öğrendin diyelim. Ne hissediyorsun?
Fyodor 20 Ocak 2024 #6,873 pek bir şey hissetmezdim.yaşamanın neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum. sence ailenle kan bağın olmasaydı onlar için tamamen bir yabancı olsan yine de seni severler miydi ?
pek bir şey hissetmezdim.yaşamanın neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum. sence ailenle kan bağın olmasaydı onlar için tamamen bir yabancı olsan yine de seni severler miydi ?
Mercury 20 Ocak 2024 #6,876 Yok. Ama çok iyi bir film olduğunu düşünmesem de lisedeyken 3 Idiots filmi meslek seçimi konusunda beni bilinçlendirmişti. Beni en çok etkileyen film o diyebilirim o yüzden. Analitik felsefe mi kıta felsefesi mi ?
Yok. Ama çok iyi bir film olduğunu düşünmesem de lisedeyken 3 Idiots filmi meslek seçimi konusunda beni bilinçlendirmişti. Beni en çok etkileyen film o diyebilirim o yüzden. Analitik felsefe mi kıta felsefesi mi ?
Kenshiro 21 Ocak 2024 #6,879 Aşk olsun tatbiki de para. Tenini bronzlaştıran erkekler hakkında ne düşünüyorsun?
Bogeyman 21 Ocak 2024 #6,880 Tabiki para aynı kızın başka ülke versiyonuna sahip olabilirsin Aynı soru