Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bir konuşmasında one piece ile ilgili en büyük eksikliğinin hiç deniz savaşı çizememiş olması olduğunu söylemişti. Böyle giderse bu arc'ta bu hayalini gerçekleştirecek. Güzel bir deniz savaşında bizimkileri döverler Jimbei gene kendini feda edecekken başkası ölür. Sonra Bege gelip bizimkilerin götünü kurtarır. One piece'te bir deniz savaşı görmek çok güzel olurdu gerçekten.

http://www.korsanfan.com/konu/genel-tartışma.6271/page-324#post-830572

Şu mesajını kim okusa Jack=sağ kol dediğini düşünür en olmadı onu ima ettiğini.Hadi diyelim öyle demiyorsun o zaman o mesaj da tam olarak neyi savunuyorsun ?

Amiral örneği dışında Smoothie'yi ve Mihawk'ı örnek vermişsin.Mihawk'ın başta gösterilmesinde ne sıkıntı var ? Taa East Blue'da Cracker'i falan görmücektik heralde ? Smoothie meselesine gelelim.

Şunu yazmışsın.Ben farkettiysen yetenekten bahsetmedim sana.Jack sağ kol olsaydı hemen gösterilmezdi dedim.Bu arada evet örnek istiyorsan Cracker 835'te,Smoothie 846'da,Kata 860'da gözükmüş ilk.Tesadüfe bak ki en güçlüleri en son gösterilmiş.

''Sadece amiral örneğime cevap vermen düşündürücü'' yazıpta sorduğum Jack-Kata ödül ilişkisi sorusuna cevap vermemende düşündürücü olmuş.O soruma bir açıklama getirirsen sevinirim.

BM gördüğümüz kadarıyla adasında takılan bir tip.Bunun küçümsemekle ne ilgisi var ? Ayrıca ''BM ve tayfası gerekmedikçe çok dışarı çıkmıyorlar'' yazdım.Hep adasında takıldığını söylüyormuşum gibi ima etmişsin.Bu arada evet açıklamanı isterim.Nasıl düşünüyorsun merak ettim.

Neko ve İnu sıradan kişiler demiyorum zaten.Jack'le o kadar süre kapışabiliyorlarsa zaten ona denk olmasalar da 1 tık altı falandırlar.Ama İnu ve Neko'nun ben bir sağ kolla o kadar uzun süre kapışacaklarını sanmıyorum.Eğer kapışabiliyorlarsa da Kaido'nun 3. adam İnu ve Neko'ya yem olucak seviyede demektir.

O zaman sana göre Jack sağ kolsa nasıl Kata'dan daha düşük ödülü oluyor ?
Jack-Kata ödül ilişkisi sorusuna cevap vermemende düşündürücü olmuş.O soruma bir açıklama getirirsen sevinirim.
Bunu demişsin galiba. Ben bu konudan bahsetmediğimden açıkçası değineceğim bişey değil. Ondan sen bahsediyorsun. Oraya da girersem konu başka yere gider ki şu an bile konu farklı yere gidiyor. Benim düşüncem kısaca yonkouların 3 adamlarının seviye olarak birbirlerine çok yakın oldukları şeklinde. Senin dediğine göre sağ kollar ya eşit ödülde olacak ki senin yazdıklarına aykırı ya da Kaido'nun sağ kolu Koca Ana'nın sağ kolundan daha fazla ödüllü olacak ki aslında ben bu soruya cevap verdim. Senin zihninde Canavar Korsanları büyüktür Koca Ana Korsanları bu yeter umarım.

Smoothi'ye falan girmeyeceğim benimkiler örnek BİREBİR AYNISI DEĞİL. Bunu 2. defa diyorum umarım tekrarlatmazsın. Ya da dur şöyle açıklayayım. Kast etmek istediğim Oda bize farklı sıralarla da gösterebilir. Örneklerin mesajını bu. Uzun uzadıya başka yerlere çekme. Mihawk örneğinin sebebi de bu. Farklı farklı yerlerden örnek verme nedenim de bu.

Neku ve İno'nun seviyesi tam olarak da o işte sağ kol ayarında veya ona yakın seviyede kişiler.

Şu mesajını kim okusa Jack=sağ kol dediğini düşünür en olmadı onu ima ettiğini.Hadi diyelim öyle demiyorsun o zaman o mesaj da tam olarak neyi savunuyorsun ?
Şu var ya hakikaten saçmalık. Neden biliyor musun? Burada tartışmalar yaparken sunulan şeyler kendi argümanlarımız değildir, mangayı biz yazmıyoruz. Mangadan gördüğümüz şeyleri değerlendirip sunmamızdır. Bunun sonucunda farklı yorumlar sonuçlar çıkar ve tartışmalar oluşur. Ancak bunları sunarken kesin olan şeyler vardır. Örnek olarak" Beyazsakal dünyanın en güçlü adamıdır." Şimdi ben bunu manga sayfası ile gösterdiğimde bu benim görüşüm mü oluyor? Bunu mangaka demiş. Bak hikayedeki karakterlerden biri değil. "Jack sağ kol" olayı da aynı. Sen böyle kesin şeyleride yorum sayıyorsan işimiz var zaten bilmem anlatabildim mi? Hatta ayrıntıya gireyim. Jack ya tek sağ kol ya da 3 komutanı da sağ kol sayılıyor Kaido'nun.
http://www.korsanfan.com/konu/jack.5015/
Buradan bakabilirsin.

Cracker örneğinde de aklıma Shanks geldi. İlk onu gördük diye east blue da en güçsüz yonkou o zaman aynı mantıkla. Bu örnekleri çoğaltırım.

Benim dediğim şey güç kıstası ilk gördüğünden sona doğru sıralamayla olmaz her zaman. O adamın yaptıklarını göreceksin ondan sonra değerini biçeceksin. Görmediğim kişilere don biçmem ben. Olay bu kadar basit.

Koca Ana olayını ise şöyle açıklayayım. Öncelikle Totta land Koca Ana'nın bölgesi bu kadar organize başka yonkou olduğunu sanmıyorum bir ülke gibi olan. Ancak Koca Ana'nın bölgesi kendi bölgesinden ibaret değil. Müttefikleri, koruduğu bölgelerde de at koşturuyor. Örnek olarak balıkadam adası örnek ziyafete gelen kişiler, örnek vergi olarak yetiştiremedikleri yiyeceklerden olayı yakıp yıkılan yerler. Kid ve keşişle dövüşleri, Bege'nin Koca Ana'nın 2 yılda birçok savaşta olduğunu ama tek bir yara almadığını bahsetmesi. Kendi bölgesinde savaşacak değil. Zaten deniz böcekleri yüzünden bu bölgeye girmen neredeyse imkansız. Ayrıca her ırktan kişileri toplaması, koleksiyonu hatta ımpel downdaki slanı alıp getirmiş kaçtığı zaman. Doğu mavide bile kulağının olması. Daha çoğaltılır örnekler Bu bizim gördüklerimiz ayrıca arc şu an burada geçtiğinden ve ÇAY PARTİSİ zamanı olduğundan herkes burada. Bir yonkou sadece kendi evinde oturarak korku salamaz. Ayrıca Beyazsakal son iki yılında hiç faaliyette bulunmadığından yaşlandı güçsüz düştü muhabbetleri vardı. Bu ne demek gücünü göstermezsen millet zayıfladığını düşünür. O yüzden evinde oturdukları pek mantıklı olmuyor.

Umarım atladığım nokta yoktur. Konu nereden nereye geldi. En başta belirtmek istediğim gösterilme sıralarına, kişileri görmeden veya görünüşlere göre değerlendirmeyin. Başka konulara sarkacak şeylere cevap vermem haberin olsun.

Son düzenleme:
Katakuri Jacki alır
Jack gibi bir odunun ( gücüne kesinlikle lafım yok ) Katakuri gibi bir adamı yenmesi pek mümkün değil.

One Piece film Z 'de Borsalino ile Kuzan dövüşse sizce sonuç ne olurdu.

Borsalino kepçüğü diyorum ben.

Kuzan mizacı gereği ezikleniyor ama şansı daha yüksek. Gerçi Kizaru ona en ters meyve olabilir. Buzu delik deşik eder sürekli.
Adam denizaltını yakalamak için bir yasakati no magatama attı buzu eritti o ışınlar

Borsalino çok tehlikeli adam. Kuzan 'ı alır gibime geliyor. Yaşı gereği de tecrübeli.

Kuzan 19 yaşında karargaha girerken borsalino 26 yaşında canavar diye anılıyormuş.

Adam denizaltını yakalamak için bir yasakati no magatama attı buzu eritti o ışınlar

Borsalino çok tehlikeli adam. Kuzan 'ı alır gibime geliyor. Yaşı gereği de tecrübeli.

Kuzan 19 yaşında karargaha girerken borsalino 26 yaşında canavar diye anılıyormuş.
Kuzan da tek artı sevmesem bile Garp öğrencisi yani hakide farklı bir şeyler çıkabilir. Diğerleri boş değildir ama Kuzan belki hakide farkı varsa vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık