Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4'süz luffy sadece all starlar,bm ve kaido ya karşı paket olur bu adada. Bu çöp altılı kimseye bir şey yapamaz tayfadan. Tartışmaya değecek karakterler olsa gam yemeyeceğim. Mangaka'nın bir alt yapı kurması adına göstermelik ve az da olsa aksiyon yapmalık karakterler. Burada asıl olay bunlar vasıtasıyla yamato'ya bağlamaktı muhtemelen, kestirmeden yapmak yerine yeni karakterler yaratıp daha çok bölüm daha çok para ayağına gidiyor. Yoksa arc sonu kimsenin hatırlayacağı karakterler bile olmayacaklar. Başta hepsinin denizci olduğunu düşünüyordum ama çöp çıktılar.

Belki şu kaidonun paspasçısı da momonun kurtulmasına vesile olur. Drake'den de başta ümitliydim ama sadece arc sonu denizcilere haber uçurmak için var gibi gelmeye başladı.
 
Luffy'nin gear 4 açması hakkında bence 4 etken var.

1- Luffy Dressrosa'da da en güçlü saldırılarını kullanıyordu rakiplerine karşı. Sonra gear 4 açtı.

Gear 4'ün eskiden fazla bir azameti vardı. Luffy'yi ezilenken ezen ya da denk olan konumuna getiriyordu. Eğer Luffy gear 4'ü udon'da taşa, gemiye filan kullanmaya başladıysa gear 5 çok yakında demektir.

2- Ulti ve Yamato'ya hype yaptırmak. Klasikleşmiş bir Oda taktiği. "Bak bu Ulti'ye Luffy gear 4 açıyor Yamato geliyor bir vuruyor aklını alıyor." dedirtecek bize çakal Oda. 1000 sefer olan şey.

3-Luffy Yamato'a acelesinden bahsediyor, ki gerçekten de Kaido ile dövüşecek adam her önüne gelene vakit ayırmamalı. Gear 4 net çözüm.


4- Tüm bunlar haricinde, Luffy gear 4 dediği zaman Yamato'nun gelip vuracağını bilmiyordu, Ulti bilmiyordu, biz okuyucular da bilmiyorduk ama mangaka biliyordu. Zaten Luffy gear 4 açmayacaktı Yamato gelip vuracağı için. O yüzden gear 8 bile dese farketmez.

Ek olarak Jack de araya katılmış sanırım. Hem Jack'e hem de kardeşlere gear 4 fazla gelir diye düşünüyorum. Çünkü hem Luffy belli ki artık kontrolü sağlamış bu gearda hem de gözlemde ve yeni bir b. haki türünde ilerlemiş. Kata'nın karşısına ilk çıkan Luffy'den dahi farklı bir Luffy var şu an.

Ama gear 4 daha ilk anda Ulti ile P1'ı parçalayacakken Jack başka seviye olduğundan dolayı direnecektir.

Benim neden Luffy gear 4'ü açacaktı sorusuna cevaplarım bunlar.
 
Luffy önce G4'süz deniyor zaten. Ulti'den kurtulsa, ikiye karşı bir olduğu için tekrar açık vermesi an meselesi olacak. G4'e geçip en kısa sürede paketlemek istediği çok açık. Aksi taktirde baya uğraşır.
 
Arkadaşlar detaylı bilgi ve tartışmalari diğer konularda yapsak. Spoilerı okumak için en az 15 20 sayfa tek tek kontrol etmemiz gerekiyor bu yüzden.
 
Arkadaşlar detaylı bilgi ve tartışmalari diğer konularda yapsak. Spoilerı okumak için en az 15 20 sayfa tek tek kontrol etmemiz gerekiyor bu yüzden.
bu hafta bölüm yok, o yüzden spoiler da yok. söylenti veya fake olanı var ki onu bulamamanın hesabını da modlara soracaksın. ilk mesaja ekleyiversinler aramaya uğraşma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık