Ama çıkmalıydı konusu hazırdıOnlar izleyiciler arasında dolanan dedikodulardı. İlk film pek fazla sevilmedi zaten bazı izleyiciler tarafından, sevmeyeni kadar seveni de var tabi orası ayrı bir konu.
Ama çıkmalıydı konusu hazırdıOnlar izleyiciler arasında dolanan dedikodulardı. İlk film pek fazla sevilmedi zaten bazı izleyiciler tarafından, sevmeyeni kadar seveni de var tabi orası ayrı bir konu.
Şunu değiştir la, kitap dahil bilindik bir seri, izlemeyen yoktur.Sanırım filmi söyleme sırası bana gelmiş.
Aradığım bir film vardı. Fakat pek çok kişi aramasına rağmen bulamadık. O filmi izlemenizi çok isterdim fakat olmadı. :/
Bunun dışında çocukluğumda izlediğim, benim için özel filmlerden biri olan bir film öneriyorum. Filmin ismi ''Eragon''
İyi seyirler.
İzlemek isteyenler için: https://www.filmmodu.com/eragon-altyazili-izle
Konusu kitaptı zaten ama çıkarmadılar.Ama çıkmalıydı konusu hazırdı
Aklımda başka bir şey yok. Önereceğim başka bir şeyi de çoğu kişi izlemiş olabilir pek bir şey fark etmez o yüzden kalsın. İzlemek isteyen izlesin işte.Şunu değiştir la, kitap dahil bilindik bir seri, izlemeyen yoktur.
Ben varımŞunu değiştir la, kitap dahil bilindik bir seri, izlemeyen yoktur.
Çok bilindik olduğunu biliyordum ama kitaptan alıntı olduğunu bilmiyordum devamını merak ediyorum kitabını okurum bulursamKonusu kitaptı zaten ama çıkarmadılar.
Ciddi misinBen varım
3 kitaptan oluşan bir seridir. Bulursun internette var kitapları.Çok bilindik olduğunu biliyordum ama kitaptan alıntı olduğunu bilmiyordum devamını merak ediyorum kitabını okurum bulursam
Daha çok şaşırmak ister misin?Ciddi misin
Ne diyeyim çok şey kaçırmışsınDaha çok şaşırmak ister misin?
İzlemediklerimden ufak bir liste:
Godfather
Forrest Gump
Esaretin Bedeli
İnception
Gladyatör
Kuzuların Sessizliği
Cesur Yürek
Jurassic Park
Harry Potter
Star Wars
Babam ve oğlum
Sen de onun izlediklerini kaçırmışsındır, dert değil. Hayatta herkes kaçırmadığı bir şeylere karşılık olarak katbekat fazlasını kaçırıyor.Ne diyeyim çok şey kaçırmışsın