Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Fire and Flames loncasını sevdim hepsi sadece ateş büyüsü kullanıyormuş sonunda yeni bir avcı sihri görebiliriz, Gray ve Ateş Şeytan Avcısı dövüşebilir. Mashima-sensei 100 Yıllık Görev mangası bittiğinde Zeref'i lanetleyen yaşam ve ölümün tanrısı Ankhseram'a odaklanan yeni bir seri yapmayı düşünüyormuş. Tanrı Avcılarını bu seriye saklayabilir.
 
Son bölüm güzeldi, Lecka çok havalı duruyor %100 Gray'in rakibi, çünkü ateş yapım büyüsü kullanıyor, şu zamana kadar tüm yapım büyüsü kullanıcılarıyla Gray yüzleşti. Bazıları onun Ateş Şeytan Avcısı olduğunu söylüyorlar, bu tahmin büyük ihtimalle doğru çünkü Gray'in rakibi ve Natsu alevlerini yiyemedi bu en son Zancrow'a yani Ateş Tanrı Avcısına karşı oldu, sonunda başka bir şeytan avcısı görebileceğiz.
 
158. müthiş bölüm kapağında Draculos ile Athena arasındaki çekişmeli satranç maçı ile oldukça heyecanlı bir şekilde başladı ve öyle de devam ederek son buldu. Ateş büyüsüne sahip düşmanlar biribiri ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. Görünen o ki bu yaz çok sıcak olacak. Erza'ya saldıran şerefsiz de tanıdık biri ama kim acaba? Natsu'yu aldılar ama Natsu hepsinden güçlüydü. İşte bu da Maşima-sensei'nin çizdiği başarılı stratejik savaşlardan birine örnekti. Birlik oldular ve Natsu'yu indirdiler. Artık tam olarak aksiyon başladı diyebiliriz. Gelecek bölümlerde savaşların dozu artar. Heyecan dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık