karıncadan başka herşeye benziyorlar@Hakuba-EneL Kimera Karınca Arcını en dibe koymuşsun Karınca değil Kimera Karınca bir kere
karıncadan başka herşeye benziyorlar@Hakuba-EneL Kimera Karınca Arcını en dibe koymuşsun Karınca değil Kimera Karınca bir kere
BNHA>OP diyen var. Durum vahim.Yeni kuşağı küçümsemek istemiyorum ama şu anda God of High School gibi birşeyi ayıla bayıla izleyip eski efsanelere burun kıvırabiliyor birçoğu.Arkadaş özelinde konuşmuyorum onu da suçlamıyorum artık algılar bu şekilde.
Ona yapacak bir şey yok, bundan 10 sene önceki anime reklamı ile şimdiki aynı değil. Şimdi saçma salak seriler bile hayvan gibi ünlü olabiliyor meme'ler vb. şeyler sayesinde. Öyle serilerden zevk alıyorsa standartları düşüktür, zamanla oturur o, geri döner "İyi değilmiş lan o kadar" der.Yeni kuşağı küçümsemek istemiyorum ama şu anda God of High School gibi birşeyi ayıla bayıla izleyip eski efsanelere burun kıvırabiliyor birçoğu.Arkadaş özelinde konuşmuyorum onu da suçlamıyorum artık algılar bu şekilde.
İşte o yüzden Kimera Karınca deniyor ya xD Fagogenesis var bunlarda.karıncadan başka herşeye benziyorlar
Shounen Jumpta ben yayınlandım herhaldeBleach yetişkin katagorisinde
Tartışmıyorum zevksiz diyorum direkt. Edebiyat sevmekle cinlk ne alaka bunu genel sohbette aç kafanı merak ettim. Bir şeyin çok övülmesi aksine kötüdür büyük beklentiye sokar insanı normalde alacağın tadı alamazsın minik bir hayal kırıklığı yaşasan bile. SS buna rağmen kendini ispatlayabilmiş bir arctır.Zevkler ve renkler tartışılmaz datteciğim.
Benim gözümde edebiyat sevenler cin gibi bi şey mesela... SSye zaten kötü demedim zaten ama abartıldığını düşünüyorum. İnan bana arcın adını bilmeseydin sendeki etkiyi yaratmazdı
Yaştan değil bebe harbi zeki ve olgun, zevksiz sadece.Yaşı yetmiyor asdasd
Doğru diyorsun. Sanırım bu liste 2.yi seçmek için yapılmış.Fma şonen, seinen zart zurt gibi kalıplara sığamayacak bir eser olduğu için kimse şey etmemiş olabilir.
Sende başla artık bence bleach'e daha fazla spoiler yemeden,,2021 final arkın animesi geliyor.İşte o yüzden Kimera Karınca deniyor ya xD Fagogenesis var bunlarda.
Affettim.Listede izlediklerim arasındaki en iyisi Akatsuki ark. İzlemediklerimden daha iyi olanı varsa affola.