Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Mihawk'ın neden Denizci avlamış? İhanete uğradığı için avlıyor. Bu durumda kim musalat olmuş oluyor ilk? Adam intikamını aldıysa, içindeki ateş söndüyse niye avlamaya devam etsin? Shanks işine gelince savaşları gereksiz buluyor, ama bir başka karakterin bulma hakkı yok sanırım.

Gereksiz savaş dediğin ne? Adama vizyonlu, hırslı, Op'un peşinde kaç senedir diyorsun. :D Fakat eylemde bulunmamış hiç. Hayali için savaşmanın nesi gereksiz oluyormuş? :D

Kid masum bir şekilde adaya çıkmak istiyordu. Shanks kitabeler için saldırdı. :(

Evet işine geldiği gibi yorumluyorsun. :bilmem:
İhanet edeni avlasın tüm teşkilatın suçu ne :D Shanks'ın gereksiz bulmasıyla Mihawk'ın gereksiz bulması farklı. Mihawk zorda kalınca kendini gayet savunuyor ama Shanks beş para etmez adama bile mevzu gereksizse "Haklısın" çekiyor. Kimin güçlü olduğunu biliyor sonuçta.

Gereksizden kasıt netice getirmeyecek savaşlar. Elinde kitabe olanlar ikinci bir kitabe kopyasına sahip olabilmiş mi? Elinde kitabe bulunan rakipler kendisinden yaşlı ve güçlerini daha ne kadar muhafaza edebilirler ? Bir tanesi bile bir diğerinin önüne geçememişken riske girmenin mantıklı tarafı ne? Şu an bir kaos ortamı var ve artık fırsatlar hepsi için fazla. Bunu Buggy bile idrak edebiliyor var sen hesap et.

Masum Kid'e gücün yetmez canını bağışlarım var git yoluna diyen Shanks ama saldırmaya niyetlenip elinde patlayan Kid. Masumiyeti işimize göre dağıtmayalım. Kid o adaya çiçek toplamaya da gelmedi hatırlatayım :D

işine öyle geldiği için işime geldiği gibi yorumladığımı söylüyorsun ayrıca :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık