Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[İnceleme] Dilin Muğlaklığından Doğan Sorular: Deniz ve Kairoseki Etkisi

Kitap aslında ansiklopedi olarak geçiyor. İçinde dünyada var olmuş bütün meyvelere dair bilgiler var, ancak bilgiler farklılık gösteriyor. Bazı meyvelerin her detayı yazarken, bazıları hakkında bilgiler sınırlı durumda. Örneğin kitapta Alev Meyvesi'ne ait bir sayfa var, meyvenin güçleri falan yazıyor, ancak meyve olarak neye benzediği yazmıyor. Bu kitaptan sadece Alev Meyvesi diye bir meyve olduğunu öğreniyorsun. Kullananı var mı ya da şekli neye benzer, fikrin olmuyor. Aslında meyveler hakkında bilgi sahibi olmaktan başka çok da bir işe yaramıyor bana göre. Kitabın güncel olduğunu da düşünmüyorum. Sanji doğmadan önce de bu kitap varmış zaten. Kitapta meyve döngüsünün nasıl olduğu yazmıyor olabilir, ki bence yazmıyordur. Yoksa uyanığın biri Teach'ten çok önce meyve kullanıcılarını avlamaya başlardı.

Bana göre Teach, meyve ruhlarının normal meyvelere girip onları Şeytan Meyvesi yaptığını öğrendi. Sonra kitapta Karanlık Meyvesi'nin istisnasız her şeyi içine çektiği bilgisini gördü. Muhtemelen Teach bu kısımda karanlığın gücüyle Şeytan Meyvesi ruhunu da çekebileceğini düşündü ve savaşta bunu denedi. Başarısızlık ihtimalinden söz edildiği için, orada deneme yaptığı bana göre kesin bir durum.
Evet ansiklopedi olduğunu biliyorum ama dediğin gibi meyve döngüsünü net yazılmamış olmalı. Zaten OP Dünyasında dedikodu gırla olduğu için gerçek bilginin korunması imkansız gibi. Ayrıca Hükümetin de karartma çalışması var tabi.

Ben Teach'in kendi gözlemi olduğunu düşünmüyorum, o yüzden Vegapunk'ın çalışmaları bi şekilde eline geçti gibi düşünmüştüm. Hem ileride Vegapunk ile iyi bi bağlantı oluşmuş olur gibi geldi. Ama dediğin gibi karanlığı o an denediğini, kendi çıkarımı olduğuna katılıyorum tabi gerçi hala bi manipülasyon kokusu geliyor neyse :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık