Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

Animesinin daha iyi olduğu serilerden biri olduğunu düşünüyorum.
Bir 10 bölüm izledim.İncelemek gerekirse manganın yazı fontuna aşık oldum.Aynı fontla novel yazsalar onu da okurum.Ama adları kolay kolay aklımda tutamadım.Arada bir önceki bölümlere bakmam gerekti.

Serinin hikayesini çok beğenmedim şu ilk bölümlerde.Ama seri klasik Shounen.Merak ettiriyor.
 
Şu aralar önüne gelen Bleach reaksiyon videosu çekiyor.Yeni anime gelecek diye youtube tayfası ne yapacağını şaşırdı çok prim yapıyor o yüzden.Aizen sahneleri her türlü gidiyor ama. :D
 
Bu arada ''bleach immortal souls'' oynuyorum tavsiye ederim.Telefon oyunu ama emülatör ile pc den oynanıyor.Senaryo animenin aynısı kısa videolar da var.Günde 30-40 dk harcarsınız en fazla.Nostalji olsun derseniz bir bakın.1 kuruş harcamadan serverda 30-60 arasına girdim.
 
Kubo arka plan çizmiyor diyorlardı ,burn the witch gayet çiziliyor.
Kubo'nun Bleach'te arkaplanla ne işi varmış ki arkaplan çizecekti.3 - 4 mekan var detay isteyen yerler değil.Zaten serinin yarısında da havada geçiyor dövüşler.Boş boş eleştiriler.

Şehir değişince gayet de Avrupai çizdi bu arada Vandenreich mekanı taşınınca.
Bleach'i çok okumadım, o yüzden herkes kadar bilemeyeceğim ama haftalık çıkan manga çizimleri ile çizme aralığı belli olmayan bir oneshotın kıyası bozuk bir kıyastır. Zaten kıyas yapanlar da büyük ihtimalle diğer haftalık mangaların arkaplanı ile kıyas etmişlerdir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık