Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984: Kutsal Kitabım

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 62.9%
  • Orta

    Kullanılan: 63 23.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 36 13.5%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm beklediğimden güzel çıktı. Yamato bizi ters köşe yaptırabilir. Çünkü manyağın teki. Güç olarak şu an bence all-starların bir tık altı veya o kalibrede biri gibi geldi. Bakalım ilerledikçe göreceğiz. Bir açıdan sevindim çünkü seride güçlü kadın karakter az oluyor. Smoothie de karşılanmayan beklentilerimizi karşılayabilir. Ayrıca Kızıl kınların yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacak? Ace ile olan ilişkisi? Ace olanları biliyorsa ve bunu Babalık'a anlatmışsa babalık ne yapmıştır veya düşünmüştür? Bunlar hep kafada soru işareti olan konular. Yamato ile ilgili her ne kadar gereksiz oğlan-kız gizemi yapılsa da sevdim gibi. Oden Sevdalıları Platformu olarak kendisinin arkasındayız. Başbuğ Oden... Onun dışında Marco'nun bahsetmiş olduğu gölge bölümde en çok meraklandıran husus oldu. Bölümle ilgili birde Pay-Pay ve Ulti'yi çok sevdim. Gerçekten kendilerine has karakterler. Bu tarz orijinal karakterleri seviyorum biraz da Bleachten fırlamış gibi oldukları için sevmiş olabilirim gerçi :D

Ayrıca şu gereksiz kapak hikayesi 30 bölüm olmuş artık bitse diyorum. Bu kadar bölüm çizdi bari final kısmında kayda değer bir şey sunsa da teselli ikramiyesi olsa.

Anladığım kadarıyla bu koronadan dolayı sık sık aralar göreceğiz gibi...
 
Yamato çok güçlü izlenimi veriyor, Kaido ile genetik bağ, genç, Luffy'i çok rahat durdurması, Kaido ile aynı tekniği yapması... Yamato'nun seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Yamato çok güçlü izlenimi veriyor, Kaido ile genetik bağ, genç, Luffy'i çok rahat durdurması, Kaido ile aynı tekniği yapması... Yamato'nun seviyesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ulti'nin sözlerini ne kadar ciddiye alabiliriz bilmiyorum (dış sese bile güvenilmiyor malum) ama " olsa olsa 4 trigram olur" demesi, Kaido'nun yarı gücüne eş değer olabilir mi acaba? dedirtiyor bana. (fazla mı uçtum)
 
Mal değneği, Wano'yu açacağım diyor, ama kurduğu cümle şu: "Oden erkekti, o yüzden ben de erkek oldum xd." Önce bi kafanı aç dangalak. Mesele yüzeysel şeyler mi? Yoksa fikirler mi?
 
Hayranlık seviyesini daha net belirtmek için olabilir. Bir erkek çocuğun Oden'i örnek almasıyla bir kız çocuğun Oden'i örnek alması aynı etkiye sahip değil.
Bana hala çok düz mantık gibi geliyor.. standart her ada da bi bebe ya da kız çıkması klişesi sürekli. Ben bizi şaşırtmasını isterdim manga-ka'nın bu kadar süre nasıl çalıştığını ve neler yaptığını biliyoruz, biraz çizgisinden çıkıp bizi şaşırtsın.. en son şaşırdığım konu Law'ın D. çıkmasıydı. O sayıdan beri "hadi lenn" demedim hiç. Okudum geçtip hep.. forumuda takip ediyorum arada, ama pek cevap yazmam.. biri oylama açsın bu kız muhabbeti ile eminim %75-80den fazla kişi memnuyetsizdir :gamyon:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık