Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Yerel Seçimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Partisi bu konuda tek başarısız parti değildi. DEM, İYİP, MHP, MEMLEKET gibi partiler aslında çok düşük aldı. Belediye aldılar ancak geneline bakınca oyları 2 partiye dağıldı. Aslunda bu yerel seçim iki kutuplu seçimdi. Çünkü bıkkınlık başladı ve kurtulmak için en güçlü diğer tarafa verdiler. Şansa da bırakmak istemediler kısaca. Lakin şunu söylemek gerekir. CHP'nin içinde radikali ile ılımlısı ile milliyetçi belediye başkanları %20 üzeri farkla oy aldı. Milliyetçi oy çok ama CHP'de İYİP ve MHP(!)'de toplandı. Zafer de bu trenin şansız partisiydi. Adamlar hiç bir belediye alamadı. İlerde büyük zorluklar başlayacaktır bu parti için. Ayrıca kanallara da çıkarılmayacaktır. Çünkü getirisi yok olarak düşünülecek.

Şu nu da ekleyeyim. 3. yol olarak tek kazanan Yeniden Refah Partisiydi. Ancak bu muhalefet içinde değil de; Siyasal islamcılar içinde bir bölünme. Yani muhalefet için bir değişiklik sunacak parti değildi.
Bu arada DEM'in Muhalefet partilerine yaptığı şantajlar artık son buldu. Bu konuda Belediyeleri var diye kazanmış gözükseler de; tarihin şokunu yaşamışlardır. Ağır yenilgi.
 
insanlar ciddiye alıyor ama ben bu hesabın troll olduğunu düşünüyorum bütün tweetleri gerici homofobik ırkçı cinsiyetçi cok eğleniyorum okurken
Bunun bi yazısına denk geldim 1 yıl önce elimde telefon tweetirda geziyorum.Amerikan polisi tarafından öldürülen siyahiye "hiç bi şey olmadan durduk yere ölen gavat" yazmış yemin ederim sinirim bozuldu gözümden yaşlar gele gele güldüm tabi komikmi değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık