Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Yerel Seçimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hee raporladım onu zaten :S bak ben 15 mesaj üst üste zafer partisi zorbaladım bi kişi de alınmadı bra :S oy oranı yüzünden de olabilir ama garip bi triplerdesin sal boşver bişey kanıtlamak zorunda değilsin zaten dediklerin de doğru, akp kaybetti chp kazandı, tüm olay bu
Ben kendimi zor tuttum yoksa Volvo Truck gibi toslayacaktım. Sonra bunun bir seçim olduğunu dünün dünde kalacağı aklıma geldi frene bastım.
 
forum sonsuza kadar açık kalmalı. avrupa'da o kadar ülke gezdim, bu kadar samimi ve anlayışlı bir ortam görmedim.

başta spoiler yorumları konu başlığı olmak üzere birbirimize demediğimizi bırakmıyoruz, karakterler üzerinden kullanıcılara sallıyor ve esip gürlüyoruz ama daha kimsenin küstüm oynamıyorum dediğini görmedim. derbi maçlarından sonra futbol konusunda nadiren de olsa kalpler kırılıyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
 
Daha yeni kuruldu Zafer partisi teşkilatlanmayı iyi yaparsa bir atılım yapabilir. Adamlar parasızlıktan IBAN gönderdi düşün yani o kadar yokluktaydılar.
Zafer Partisi bu konuda tek başarısız parti değildi. DEM, İYİP, MHP, MEMLEKET gibi partiler aslında çok düşük aldı. Belediye aldılar ancak geneline bakınca oyları 2 partiye dağıldı. Aslında bu yerel seçim iki kutuplu seçimdi. Çünkü bıkkınlık başladı ve kurtulmak için en güçlü diğer tarafa verdiler. Şansa da bırakmak istemediler kısaca. Lakin şunu söylemek gerekir. CHP'nin içinde radikaliyle ılımlısıyla milliyetçi belediye başkanları %20 üzeri farkla oy aldı. Milliyetçi oy çok ama CHP, İYİP ve MHP(!)'de toplandı. Zafer de bu trenin şansız partisiydi. Adamlar hiç bir belediye alamadı. İlerde büyük zorluklar başlayacaktır bu parti için. Ayrıca kanallara da çıkarılmayacaktır. Çünkü getirisi yok olarak düşünülecek.

Şunu da ekleyeyim. 3. yol olarak tek kazanan Yeniden Refah Partisiydi. Ancak bu muhalefet içinde değil de; Siyasal islamcılar içinde bir bölünme. Yani muhalefet için bir değişiklik sunacak parti değildi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık