Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2016 Yılının Hayal Kırıklığı

Yılın Hayal Kırıklığı


  • Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şıklarda benim için bir hayal kırıklığı yok. Tek hayal kırıklığı diyebileceğim şey: 2016 yılı olmasına rağmen (ki 2017'ye de girdik ve hala bu durum devam ediyor) zaman atlaması hiç olmamış, onca şey yaşanmamış gibi tayfa üyelerinden birine Robin senaryosu çizilmesidir. Bunun Sanji olması önemli değil benim için. Tamam böyle bi durumun içine de düşebilir ki Germa falan güzel işledi, damdan düşer gibi de gelmediler. Ama Oda'nın sırf durumu dramatize etmek için Sanji'yi normalde davranmayacağı şekillere sokması biraz hayal kırıklığı oldu.

Başından itibaren bunu bir senaryo/Oda zorlaması gördüm; bu yüzden de şıklardan "Sanji"yi seçmeyerek duruşumdaki tutarlılığı sürdüreceğim :)
 
Kid artık Op serisinin Prometheus'u dur.

Shanks'ı hedef alıp Kaido'dan yediği dayakla, hem üstüne oynayan bahisçileri, hem kendi hayallerini yaktı. Yılın kendi açısından hayal kırıklığına uğrayan karakteri de Kid diyebiliriz. Her şekilde oy'u hakediyor.
Evet, haklısın.. Bi an anlam verememiştim :)
 
Yılın asıl hayal kırıklığını yaşayan kişi de Sanji.




Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam.





Sanki Sanji için yazılıp bestelenmiş gibi.:hhh:
 
+


Tek hayal kırıklığım Sanji olabilir. Onun gibi sinsi, zeki ve gözlemci birinin böyle safça davranması olanak dışı. Pudding meselesini demiyorum, onu ilk yiyecek kişi Sanji'dir zaten. Luffy ve tayfanın vazgeçeceğine, Mom ve ailesi tarafından verilen sözlerin tutulacağına gerçekten inanması ve aksi yönde hiçbir ihtimali değerlendirmemesi.
Ben de tam olarak bunu diyorum işte. Sanji resmen şu an kendi karakter tasarımına aykırı davranıyor. Hem de zaman atlamasından sonra herkes iyice bilenip ekstra bir kararlılıkla bir araya geldikten sonra Sanji gibi birinin böyle kolayca vazgeçip bi de yılışık yılışık bi kıza "sini siviyirim" demesinin imkanı yok.

Oda kafasında nasıl dram kasacağına dair bir senaryo uydurmuş onu zorluyor. Eminim başından beri şu son bölümde Sanji Puding'i gerçek yüzüyle görüp sigarasını yakamıyor ya, o kareyi çizmenin hayalini kurmuştur hep. Adam dram fetişi.

İşte insan zaman atlamasından sonra bu tür şeyler beklemiyorduk ama nafileymiş. Yoksa 2016'ya has bi hayal kırıklığı olacak durum bence yok. Belki Luffy'nin Cracker'i uçurduğu şu son sahne :D Ve tabi tüm bunlar bi yana seri şu an çok güzel gidiyor, olayların akışı bariz hızlandı daha ne isteriz.
 
1) Cracker-Luffy savaşı. Güzel başladı, oldu bittiye getirdi Oda. Cracker gayet iyi savaştı bence.
2) İlk tehditte Sanjinin vs geri basması. Ne saçma lan. Bende birini esir alıp bütün tayfayı parmağımda oynatayım. Başkalarıda yapsın. Ne ala memleket.
3) Alevli muz Sanjinin beynini kaybetmesi (belki Pudingi görünce kan başka yerlerine pompalanmıştır) çiçek böcek toplaması.
4) Raizonun tipi
5) Luffynin mal gibi yakalanması
Sanırım benden bu kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık