Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2016 Yılının Hayal Kırıklığı

Yılın Hayal Kırıklığı


  • Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom.

Shanks'ın,Kaido'nun,Teach'in ortaya çıktığındaki havanın onda birini veremiyor.Bunun yerine bi tane daha karizma bir erkek yonko tasarlasaymış keşke Oda.
 
Birde tayfanın yine bölünmüş olması var. Bir türlü birleşemediler PH'tan bu yana. Wano'da bile binbir türlü karakter girecek araya. Zupaaa bir adamı kim bilir ne zaman görebileceğiz tekrardan.
 
Gerçekten insanlara tipe çok önem veriyor. Big Mom'ın görünüşü Hancock gibi olsaydı mesela, yine çok güçsüz gözüküyor, karizma değil vs der miydiniz? Bence demezdiniz. Kadın yonko olması iyi bir şey, Oda'nın seride kadınlara verdiği değer belli zaten, bildiğin erkek okuyucuyu tatmin etmek için hazırlanmış karakterler. Hepsi geri planda. Doğru dürüst bir kadın karakter yok. Tabii shonen olduğunu da hesaba katmak lazım. Hancock mesela, baya güçlü kadın ama gücünü nasıl kullanıyor? Güzelliğiyle :)
 
Oda'nın seride kadınlara verdiği değer belli zaten, bildiğin erkek okuyucuyu tatmin etmek için hazırlanmış karakterler.
Özellikle bu kısma katılmıyorum ve şunu da ekleyeyim. Robin olmasa raftele ulasamayıp, kk olamıcak Luffy. Aynı şekilde Nami olmasa yolunu bulamaz.. yani daha nasıl doğru dürüst kadın karakter olabilir ki?

Bahsettiğin şey fizik güçse eğer, E.oda gerçekleri yansıtıyor mangaya. Elbetteki erkekler daha güçlü olucak.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık