Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanoda mihawkı bilenler muhtemelen ölmüştür. Kaldıki neden mihawktan bahsetsinler. Ayrıca Mihawk ne zaman en iyi oldu bilinmiyor. En iyi olmadan önce gitmiş olabilir. Kaido varken neden gitsin zaten. Ayrıca neyle çıkacak wanoya o da muamma. Benim iddiam oden dünyayı gezerken mihawkı gördü. Mihawkın odeni bilmesi yeterli. Wanonun en güçlüsü o. Onu geçse yeter. Bu kadar basit.
 
Bildiğiniz gibi karada en yüksek yer Red Line. Ve bu dünya hükümeti deniz üstüne bir köprü yapıyor. Yani Dünya Hükümeti özellikle Im deniz seviyesinin yükseleceğini biliyor. Ya kehanetle eminler ya da bildikleri birşey var. Ama bunu onların yapacağını veya yapmak istediğini sanmam.
Luffy'nin de Balık Adam Adasını yok edeceğini duyduk. Sebebini bilmesek de bu bir şekilde olacak. Im ve adamları buna önlem alıyor şuan.
Bu esnada bizim taraftaki en önemli kısımlar Water 6 ve filin üstünde yaşayan Minkler. Nuh Gemisi de bu arada kullanılacak. Sadece BAA için değil. Tüm müttefikler ve her canlıdan birer çift olarak. Meşhur Nuh'un Gemisi meselesi.
Bütün bunlardan ortaya çıkan sonuç
Benim şahsi düşüncem Eski Kadim Krallık nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı denizin yükselmesini istedi. Ya da bu olacaktı buna önlem için bir şeyler yaptılar. Önemler aldılar. Ama bu Kadim Krallığın düşmanları herkesi öldüreceği yalanını uydurdu. Bunu bahane ederek yanına krallıkları çekti. Ve bir şekilde Antik Krallığı devirdi.
Ve bir silahı kullanarak bazı yerlerde yer küreyi parçalayarak suyun oradan akmasını ve deniz seviyesinin yükselmesini engellediler. Öyle bir yer gördük mü evet gördük. Enies Lobi'deki o meşhur delik o. Oradaki su da dünyanın magma tabakası sebesiyle buharlaştı. Ama bu geçici bir çözümdü. Asıl fikir insanların bu dünyayı bırakıp Ay'a yerleşmesiydi.
Ayda mülteci istemeyen bir güç de bu planı anlayıp önlem aldı. Benim teorim bu. Şimdi uydurdum.
Kutsal ejderlerin kıyafetide astronot kıyafetine benziyor.Yıllardır hazır şekilde bekliyorlar demekki.
 
Suyun yukseldigini W7den biliyorduk zaten, Veganin açıklaması malumun ilanından başka bir şey değil.

Şunu açıklaması lazım, Enies Lobby ve sonrasında Lulusiadaki delik neden dolmuyor, o kadar su nereye gidiyor, o delikler magmaya kadar iniyor akan şu da buharlaşıyor gibi bir hikaye yazmazsa denizlerin altında başka dünya hikayesi çizecek demektir. Başka açıklaması kalmıyor.
Kayıp dünya tarzı bir şey bekliyorum. Şeytan meyvesi güçlerinin kol gezdiği evrende bu adam denizlerle kaplı dünyada gemi üstünde savaş çizemez
 
Kutsal ejderlerin kıyafetide astronot kıyafetine benziyor.Yıllardır hazır şekilde bekliyorlar demekki.
O kıyafetleri giyenler 20 Krallığın Liderleri yani Dünyalı. Ama Gorosei ve Im giymiyor bu elbiseleri. Buradan bu 6 kişi Ay'dan gelme olduğu mantığı da ortaya çıkar. Diğerlerinin de her an Ay'a gitmeye hazır oldukları için olabilir.
O elbiseler denizde derine dalan dalgıçların elbiselerine de benziyor. Dünyada sular yükselirse de kullanılabilir. İki iş için de kullanılabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık