Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Abi haftalardır vegapunk'ın söyliyeceklerini merak ediyorum ve oda koskoca bölümde 3 cümle bişey söyletti inanılmaz. Bide o paneli hazırlarken çok vurucu bişey söylermiş gibi yazmış çizmiş ama gram merak, heyecan uyandırmadı.
 
Yaşlı Bunaklar güçsüz değilde, sanki aoe hasar vermek istemiyorlar adaya gibi geldi, çünkü yatırım ve teknolojik materyal var.. ama şimdi konuşulacak şeyler için tedirgin oldukları için adaya 5i birden aoe yetenek atarlar gibi me geldi, çünkü Lulusia adası gibi de olabilir di? Vur yok et..

Yani hemen değerlendirme yapmak için erkek bu bunaklar için diye düşünüyorum.

Bir de dünyanın denize batma olayı yıllar önce yabancı bi forumda yazılmıştı sanırım (teori olarak), rahat 5-6 belki daha fazla))
 
Beyaz sakal vs Gorosei izlesek hatta arka planda onu korkak Teach öldüreceğine Gorosei öldürse ne müthiş olurdu.

Beyaz sakal dövüşlerde mızrağını süs diye kullanmasa mezarda kendi değil sırayla Akainu, Teach yatıyordu...
 
Her geçen OP manga bölümünde Gorosei'lere olan inancım azalıyor. Kaç bölüm oldu, uçan kuşumuz bile var ama hala robotu göremediler. Gorosei'ler dağıldı ve bizim tayfa üyelerini tek tek avlamaya başladı. Görürsünüz beceriksiz Saturn, yıldız bir üye olmamasına rağmen Robin'i yakalayamaz hatta arttırıyorum bizimkileri yakalayamaz, en ufak bir zarar bile veremez. Bu kadar süre boyunca nasıl yönetim bunların elindeydi hiç aklım almıyor.
O goroseilerin değil Oda'nın beceriksizliği.

Bonney'nin meyvesi o kadar saçma bir hal aldı ki...
Luffy'yle akrabalıkları çıkabilir. Bu kadar saçma bir meyvenin açıklaması ancak Luffy'yle bağlantısı çıkarsa mümkün.
 
York sanki yayını durduracak gibi. Kutsal Ejder olmak için elinden geleni yapıyor. Sanki kayıtların nereye saklandığını bir şekilde bulacak ve bunu da Gorosei’ye söyleyecek gibime geliyor.
sanmam. kendini punk kayıtlarıyla eşlemeyen yorkun kimsenin bulamaz dediği şifreyi hemen bulmuşlardı. york pek akıllı bir uydu değil açıkçası. kendini salak vegayla bir görmesi bile kendisi açısından kötü. vegadan akıl olarak aşağıda bir karakter. kendisinin kutsal ejder olarak görülmesine bile inandırmış kendini safo.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık