Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Bölümde 6-7 defa goroseilerin gözüne fokus var, tesadüf olamaz bu kesin gözlerinde bir olay var, oda bi sbs de göz bantlı karakter ortaya çıktıktan sonra one piece bulunucak demişti oda alttan alttan gözlere bi anlam yüklüyor.Kral haki kullanılırken de hep gözlere fokus yapılıyor. antik krallık ve silinmiş yüzyıl ile bi bağlantısına çıkacağını düşünüyorum.
Olabilir, gözler veya siyah alevleride olabilir ya da ilk ortaya çikarken yıldız seklinde bir sembol belirdi, belkide odur güçlerinin olayi. Hiçbir güç eksiksiz degildir illaki bir zayifliklarida var ama mantık yürütmek anlamsız simdilik.

Bu arada acaba vegapunk'in açiklayacagi mesaj içinde gorosei, güçleri ve zayifligi da varmidir? Hükümet ve D.'ler hakkinda bekleniyor ama arada gorosei ve Im'i de çikarsa fena olmaz.
 
Shaka neden kahve konusunda ısrarcı. Adam ölümden döndü. Adama zorla kahve içirmeye çalışıyor. Ayrıca york da bir şeyler söyledi. Sanki başka bir vegapunk daha var gibi. Hepsinin senkronize olduğu yere vardı galiba mars. Veganın devasa beyni bir su içinde bulunuyor olabilir.
 
Bu goresei ler konusunda Oda işin ayarını kaçırdı gibi verdiği güç konusunda.Adamlarda deli gibi haki var ve hiçbir hasardan yenilgi düzeyinde etkilenmiyorlar.Hasarı alıyor ama sonuçta hiçbirşey olmamış gibi kaldıkları yerden devam ediyorlar.Muhakkak bunların yenilenme olayını iptal edecek birşey göreceğiz ve ne olacak acaba.Kral haki falanda çöpe döndü bir halta yaramadı.Oda yeni bir güç çıkarıyor parlatıyor ve sonrasında peçete gibi çöpe atıyor.
Büyük ithimalle robot bunların nasıl damage yediğini açıklayacak çünkü haki ile alakası yok bence o etrafındaki dönen kara bulutumsu şeye bağlayacak
 
Büyük ithimalle robot bunların nasıl damage yediğini açıklayacak çünkü haki ile alakası yok bence o etrafındaki dönen kara bulutumsu şeye bağlayacak
Robota bağlayabilir mantık çerçevesinde uygun ihtimallerden.Robot icraata geçmeli artık yoksa bizimkilerin işi yaş.Zoro ve Sanji anca kısa süreli oyalar rakiplerini ama o da bir işlerine yaramaz.Luffy 1-1 hatta 1-2 de güzel iş yaptı ama sonuç sıfır.Kizaru büyük ihtimal bilerek kendini devre dışı bıraktı.Geçmişine artık o kadarda saygısı vardır bence.
 
Bu moruklar da King gibi, şu mavi alevi söndürünce hasar yiyecekler

Yenilenme muhabbeti teknolojiyle alakalıysa, Sanji’nin mavi alevleri ve goroseinin alevleri aynı olabilir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık