Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Devlerden daha büyük olan antik robotu neden hiçkimse fark etmedi? Mantıken o kadar büyük bir şeyi birilerinin fark etmesi gerekmez miydi? Yoksa antik robot direkt Mary Geoise’ye mi gidiyor?

İkinci olarak Mars’ın gördüğü şey eğer ki daha önceden kayıtların olduğu yerde ise York’un bir şekilde bu bilgiden haberi olmaz mıydı? Sonuçta York da diğerleri gibi Vegapunk’un bir uydusu ve oldukça da zeki. Yani York gibi oldukça kurnaz ve zeki bir karakter Egghead’de olan her şeyi biliyordur bence. York ya Mars’a ihanet etti ya da bu şey Luffy’lerden sonra adaya geldi. Diğer türlü York her halükarda bu bilgiyi Mars’a vermesi gerekirdi. Mesela Seraphim Roger eğer ki olsaydı York’un bu bilgiyi bilmeme olasılığı bence çok düşük. Bu bilgiyi de normal şartlarda Mars ile paylaşırdı.

Veya bizim hiç görmediğimiz başka bir uydu veya müttefik olsaydı eğer ki adada yine York bu bilgiyi Mars ile paylaşması gerekirdi.

York ihanet etmiş olabilir Mars’a.
Robot olayı Oda'nın saçmalığı işte. Saçma sırlar kasmayı seviyor. Wano'da Kawamatsu karakterini öyle bir sakladı ki millet teori üstüne teori yazdı. Çıka çıka ortalama seviye güçte bir kappa çıktı. Robotta bu arc bitmeden bir yerden çıkaracak işte. Dev fil gibi de hiçbir şey yapmadan geçip gidebilir bile. Oda yapar mı yapar. York olayına gelirsek bence bunlar bilgilerini ve anılarını sekronize ettiklerinde sadece istedikleri şeyleri veriyorlar. Yoksa York'un ihaneti önceden direk öğrenilirdi. Aynı şekilde Vegapunk da tüm bilgileri klonlarına ifşa etmemiş olabilir.
 
bu ilkokul zekasina sahip devlerden ikisi olecek.

Neden yahu birileri surekli tayfa icin olmek zorunda? Neden yani neden?

Luffy insanlarin hayallerini,insanlari oldurmuyor ama kendi tarafinda insanlar onun icin öluyor ama. Tayfasi icinde gecerli bi durum. Hepsi o bencil hayallerini yapsin diye herkes oluyor safak olayi falan kolpa surekli olmasi sktı artik bu olayin.

Luffyci olsam,bikardim luffyi tutmaktan oyle bir bezmislik veriyor karakter artik
 
Op'ta mantığın yerini irade almış vaziyette. Bu hep böyleydi ama artık kör göze parmak sokarcasına böyle. İstesek her savaş ve karakter için enerji hesabı yapar ve saçmalık deriz. Çünkü Oda bunun hesabını yapmadan çiziyor. Bugün tık nefes çizdiği karaktere yarın maraton koşturuyor. Lufi için en azından çünkü o Nika diyebiliriz, peki ya diğerleri? Gerek yok açıkalmaya.
Forumda gercekten en mantikli yorum yapanlardan birisin.

Temel reise bagladi seri,ispanagi ver luffye gec. Hicbir zaman yorulmaz ama cok guzel yorulmus gibi yapabilir.
 
Orada çeviri hatası vardı büyük ihtimal. Bu bölüm yanlış hatırlamıyorsam kötü bir scanla çıkmıştı hatta.
Orjinal scan. Ada da bir müttefiğe daha sahibiz diyor. Tekil konuşuyor. Yani Stussy den bahsediyorlar.
Orjinal hali bu değil mi?


Burada çok net şekilde çoğul ifade kullanıp burada gizlenmesinden bahsedilmiş. Ayrıca Vegapunk'ın yardım isteme şekli ve cevap veren kişinin sanki gizli bir yerde cevap veriyor olması benim gönderdiğim çeviriyi destekliyor. Stussy bundan bir önceki panelde Lucci'nin hemen yanında zaten bu kadar rahat şekilde nasıl konuşsun? Çok net şekilde bu adada gizlenen ve dünya hükümetinin tasvip etmediği kişiler var. Ve böylesine gizlenebilecekleri tek oda da Mars'ın giriş yaptığı oda.

Ayrıca animenin bir sonraki bölümü de tam buraya denk geliyor. O konuştukları ses muhtemelen erkek sesi çıkacak ve bunu animeye kalmadan mangada gösterecek zaten Oda
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık