Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Goroseilerin yetenekleri hakileri muazzam her birinin farklı güç ve özellikleri üstüne birde yenilenme özellikleri var.İmu nün kini düşünemiyorum.Sabonun Alevinde neden Zarar görmedikleride belli olmuş oldu.

İlerde vs karşılaşmalari nasıl olacak merak ediyorum doğrusu.Mars in rakibi hiç kuşkusuz Sanji olacak gibi , Nusjuro vs Zoro, Warcury vs ? , Jupeter vs ?, Satürn vs ?


Nusjuro Devlerin gemisinin hemen yanında , Satürn Nami usop copperin yanında, Warcury Luffy gili takip ediyor, Mars uçma özelliği var.Diger Goroseilerden kacilsa bile bu uçan ve ağzından patlama dalgasi ata devasa kuş Mars var Sunny 1km uzağa gitse bile uçarak onları takip edip gemiyi batırabilir.
Açıkçası gemiyi ve tayfayi adadan ancak Kumanin yeteneği çıkarabilir gibi geliyor.Egerki Bonney Kumanin bu özelliğini kullanabilirse kaçış mümkün gibi.Yada farklı birsekilde adadan kaçış çok zor.Stusy kendini feda edecek gibi ayrıca.


Bizim tayfa gerçekten büyük çıkmazda.Egghead arcinin bu kadar şiddetli geçeceğini düşünmemistim doğrusu.Neler olacak bakalım
Yamato vs Warcury
Kid vs Ju-Peter
Law vs Satürn
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık