Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP'den konuyu çokta saptırmak istemiyorum ama bazı ülkeler; ürettiği sağlıklı ürünü kendi pazarına ve sağlıksız artık kalan ürünü dış pazara daha makule sattığını duymuştum. Bunu yazınca aklıma o geldi bi

Beypazarı'nın verdiği o rahatlamayı başka soda vermiyor gibi hissediyorum, belki bağımlısı olmuşumdur ama dediğine katılıyorum, tesadüfen yaşıyoruz.
Ben konunun siyasi olduğunu düşünüyorum tamamen malum geçen hafta İsrail konusunda bazı kararlar alındı.Hani sigara kadar sağlıksız bir ürün yok piyasada dolanan onlara yaptırımın yok ne yani maden suyu mu sağlıksız çıktı yasakladın komik geliyor aynı şey bizim burada da geçerli.
 
Içimde bor olduğunu bilseydim içimde tutmaya devam ederdim tüh çok geç öğrendim bu bilgiyi. Bu sayı karasakal gözükebilir bence.
 
Şu kısacık zaman diliminde (yaklaşık 10-20 dakika) robotun yaptığı icraat, Dragon'un Ohara'dan sonra (22 yıl) harekete geçeceğim deyip yaptığı icraatten kat kat fazla olacak.Robota karşı bile kaybetmezsin be adam. Emekli olan Dede'yi mi örnek aldın naptın anlamadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık