Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Yalnız Mars'ın Lucci'nin Kaku hususundaki tavrı ilginçti. İmkan olursa kurtarırız yeğen diyerek çekti gitti. Hadi oradan diyerek terslemesini ya da sallamamasını beklerdim. Her çıkışlarındaki konuşmaları, İmu'nun emirlerine karşı olan tavırları falan derken Gorosei'yi bildiğin duygusal çiziyor Oda.



Oda'nın editörü ben olsaydım 1111/3,14=353 bölüm ile bu işi tatlıya bağlardım. Çünkü Oda'nın ciddi anlamda bir uslup sorunu var. İneği de sağmak istedikleri için bu iş buralara kadar uzadı. Yoksa elimizde 1111 bölümlük bir hikaye yok.
Muhtemelen bütün kötülüğü Im’e yıkacak beşliyi de hizmetkarları sözünden çıkamıyorlar gibisinden biraz yumuşatacak.Çocuklara oynadığı için tek gerçek kötü Im olayına girebilir Hitler kıvamında sunabilir. Yalnız Toriyama’nın ölümü Oda’yı etkilemiş one piece ne olduğunu tekrar sorguluyor şu an.O açıdan finalde Luffy’nin yenilmesini ve Zoro’nun gelip Im’i öldürerek intikamını almasını bekliyorum. :) Gerçek one piece ne olduğunu hissederek bulacak Oda ve böyle bir değişiklik yapabilir.
 
Gorosei yayını engellemeye geldi. Labo katmanında olabileceğini düşünüyorlar. Vegapunk acaba yayınlanacak olan video kaydını antik devin içine koymuş olabilir mi? Egghead'in en başlarında Vegapunk devin içinden çıkmıştı. Devin içinde olacağını düşünmezler diye koymuş olabilir mi acaba?
 
Acaba Luffy'de Pentagram ile bir yerden başka bir yere ışınlanabilir mi? Mitolojik Zoan'ların uyanış yeteneklerinden olabilir mi acaba? Yoksa sadece Gorosei'nin yapabildiği bir şey mi?
Bence bütün gorosei bile yapamıyor olabilir. Satürnün yeteneği gibi geldi bana. Diğerleri kendi gelmedi, Satürn çağırdı onları da.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık