Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Redditte, Augur ve Katerina'nın bir şekilde Robin'in gölgesini aldığını, Robin'in bu yüzden yorgun olduğunu(Normalde 2 gün komada kalması gerekiyormuş), Robin'in gölgesini birine aktararak poneleri okumaya çalışacaklarını iddia etmişler.

Robin'in gölgesi alınarak poneglifler okunabilir mi ki?
Morianın meyveyi aldığını sanmıyorum ki Vicdansız Garp yüzünden tüm esirlerde kaçtı artık moria dahi ada da değil hoş ada diye bir şey de kalmadı ya neyse.
 
Yok kral.Adam üç haftalık arada One Piece hazinesinin ne olduğunu düşünecekmiş.

Yani 25 yıldır karar veremediği şeye bu üç haftada karar verecekmiş.
Haa pardon ben o açıklamayı görmedim.

Fakat şöyle düşün serinin başından beri aşırı şeyler değişti özellikle Wano ile hayatımıza giren ve her flashbackte, her olayda karşımıza çıkan bir Nika var. Seri başındaki gibi kalsaydı çoktan belirlenmiş olmalıydı fakat one piece hazinesinde de değişikliğe gidilip onun da Nika ile bağlantılı çıkmasını istemesi kuvvetle muhtemel.
 
Mesela antik robot ve Zunesha’nın bir kez bile “Nika” isminden bahsetmemelerine sizden bir cevap bulamadım.
Yani Zunesha ve antik robot davul sesine göre Luffy’nin, Joy Boy olduğunu anlamış olabilirler ama ikisinden biri Tanrı Nika ifadesini kullanamaz mıydı?

Devlerin, Vegapunk’un hatta ve hatta Kizaru, Kuma gibi karakterlerin bile tanıdığı “Nika”yı ifade olarak Zunesha ve antik robotun kullanmamasına cevap bulamadım.
Çünkü kadimler joy boyu tarihten sildi ve geriye sadece tanrılaşan joy boy yani nika kaldı 800 yıl önce yaşayan joy boyun arkadaşları onun gerçek kimliğini biliyor ama yeni nesil sadece tanrilaşmis joy boyu yani nikayi biliyor kadimler de tarihten silinmiş birini tekrar gün yüzüne isim olarak çıkartmak istemiyor olabilir
 
Tek atma dendiğinde akla ilk gelenler Luffy nin Crocco ve Kaido dan yedikleri geliyor.Bunlar tek atmadır.Lucci olayında yenilseydi bile o tek sayılmazdı.saatler sonrası son vuruş denilirdi ona.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık