Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Luffy bile boşa uğraş olarak görüyorsa muhtemelen Kaidoya vurduğu saldırı da işe yaramayacaktır Goroseiye karşı . Çünkü Luffy normalde bir yolu vardır mantığı ile dövüşen biri .
Luffy Gorosei'nin tamamının hasar almadığını bildiği için çabalamak istemiyor. Sadece tek Satürn olsa nasıl indireceğini deneyebilirdi ama şu anda zor durumdalar. Koca bir ordu üstüne Gorosei ve Kizaru var karşıda. Bizimkiler toplasan 10 kişiler.
 
Bizimkiler ss kuralı adadan kaçmak zorundalar.Zaten Oda da bunun mesajını verdi kaç kez son sayıda.Big Mom adasından nasıl kaçtılarsa benzeri tablo yaşayacağız.O ayağa kalkan robot büyük ihtimal kaçmalarına yardımcı olacak ve yapmış olduğu büyük hatayı telafi etmiş olacak.Büyük kazık atmışlar joy boy a.
 
Sen bu öğretmen bu doktor dayak yemeği hak ediyor da diyorsundur. Korsanlar bile nedir ya Allah için...
Anlamadığın için boş konuşuyorsun .... Halbuki olay bundan şundan ibaret

Dünya hükümeti o kadar şerefsiz ki korsanların şerefsizliği onlardan daha az kalıyor demek istedim... Yani 2 size şerefsiz...Şimdi anlamışsındır umarım..

Yani Luffy korsan olması kendi içinde bir problem çünkü korsanlar yağmalar ,hırsızdır masum sivilleri öldürmekte dahil katildir ...
 
Son düzenleme:
Anlamadığın boş konuşuyorsun .... Halbuki olay bundan şundan ibaret

Dünya hükümeti o kadar şerefsiz ki korsanların şerefsizliği onlardan daha az kalıyor demek istedim... Şimdi anlamışsındır umarım..

Yani Luffy korsan olması kendi içinde bir problem çünkü korsanlar yağmalar ,hırsızdır masum sivilleri öldürmekte dahil katildir ...
Kötü kötüdür dahası azı fazlası olmaz. Ne anlatıyorsun ya. Adalara çöküp istediği gibi sömürenler var iken dahası var demek abesle iştigaldir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık