Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111: Güneşin Kalkanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 111 58.7%
  • Orta

    Kullanılan: 47 24.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 31 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Nika olayını çıkaracaksa Elbaf'ta çıkarmalıydı. Böylelikle 67 bölüm içindeki aksiyon sahnelerinin içine etmiş oldu. 67 bölüm çok gibi durmasa da nicelik açısından çok dolu bölümlerdi bunlar. Kaido dövüşü ve gorosei dövüşleri Nika olmadan yaşansaydı çok şey değişirdi. Seriden çok şeyler götürdü Nika. Allah cezanı versin Oda.
 
Op sonu gerçekten luffy duvarı kırıp bizle falan konuşarak bitirecek. Küçük çocuklar da Oda sensei luffy bizimle konuştu vaooav diye övecekler. Animesinde de bugs buny gibi ekrandan çıkıp bizi öperse tamam.. dsfds
Bölümde göğsündeki yaralar dışarı fırladı ve geri yapıştırdı adam. Bir anda siyah boya falan üretti. Ağacı dişleriyle beyzbol sopasına çevirdi. Ne istese oluyor karakterin. :ehe:
 
İlk kez bu bölüm goroseilerin gücü hakkında net bir izlenim elde ettik. Geçen hafta Momo büyük ejder halinde filan bunlar ile baş eder diyordum ama h.haki sahibi olmaları Jinbei'nin direk hakilerinden korkması,Lucci'nin görünce şoka girmesi filan. Bu adamlar Momo değil ama Ejderha Kaido seviyesinde diyebirilim hibrit form açıp ortaya daha etkili bir güç çıkarırlarsa da seviyeleri ona göre çıkacaktır.


Bu arada bu devler Inu ve Neko'yu indirirler özellikle birlikte saldırdıklarında kombine saldırıları çok güçlü oluyor.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık