Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bana biraz tuhaf geldi çünkü eğer arzulardan doğmuşlarsa neden Logia ve Mistik zoanlar daha nadir ki? Bunlar diğerlerinden çok daha güçlü yani mantıken daha güçlü yeteneklerin daha fazla kişi tarafından arzulanması lazım ve Logia ve Mistik Zoanlar en yaygın olmalı bu durumda.

Saçma işte, Vegapunk gizlemiş de olabilir gerçeği.
 
Daha önce hiç meyveleri açıklanırken tam meyve adı verilmeyen oldu mu? gorosei meyve kullanmıyor bence
 
One piecede hicbir zaman güç dengesi olmadı. Bunu en başta baş karakter bozuyordu.

Toriko içinse tam tersi, zayıf bir karakterin güçlüyü yenme imkanının olmadığı bir seri Toriko,

Egghead kurgusu Torikoda olsaydı, Saturnun tüm adayı sololamasi gerekirdi ama tam bir hayal kırıklığı oldu, Vegayi delmek ve zeytin fidanını zehirlemek dışında hasar verdiği kimse yok. Üstüne sürekli dayak yeyip madara edildi, arkadaşlarını çağırdı yine ortada Sanjinin patirdanisi disinda bir tehdit havası yok, Nika gülüyor devler gülüyor Goruseinin güce dair ortaya koyduğu bir feat yok.
Denge dediğim
Roger wb garp>yonko>=amiral>sağkol vs... bu denge pek şaşmazdı.
Torikoya benzettiğim taraf da ana karakterin bi anda deli gibi güç kazanıp geleni geçeni teklemesi. Vslerin tadı kalmadı. Yoksa zaten içinden geçecek hepsinin.
 
Şimdi adaya kim gelecek daha çok merak etmeye başladım. Bu adaya birisi gelmeli. Ya da gelmeysecekse (ki bu senaryo daha güzel olur) Luffy resmen 1v5 atacak demektir. O da tadından yenmez.
 
Milyon tane manga okumuş binbir çeşit yaratık görmüşüz. Bunların tiplerin sarması mümkün değil ya. Ne etkileyici tasarım ne endam ne insanı geren bir görüntü yok. Replika Digimon gibiler.
Gördüğüm en güzel yorum harbiden "Replika Digimon gibi". Kesinlikle aynı fikirdeyim, korkutucu falan değil hatta itici gözüküyor. Aralarından sadece kuşu ve domuzu beğendim, geriye kalanların hiçbirini sevmedim. Solucan hele çok ama çok saçma gözüküyor. Luffy alsa solucana düğüm atsa napabilir ki 😂 😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık