Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amiral ile sağ kol arasında uçurum fark var.Sağ kol ile yonkou arasında benzer fark olduğu gibi.Yakın olan güçler Amiral ve Yonkoular.
 
@Mewtwo Luffy'nin gelene geçene g5 açmasından seviye belirlenemez bu arada. Luffy gidip Drake çöpünün tek attığı kolcuya da tek attı g4 ile. Birisi o g4 ile çatıda bile iş yaptı diğeri Guernica'ya paspas oldu. Lucci'yi yenmesi için g5 gerekmediğini tüm dünya biliyor.Senin mantığınla Lucci'yi de g5siz yenemeyeceği için hemen o formu açtı.
evet o yuzden acti zaten bizim gebeş? Yoksa neden acti biliyorsan soyle.
Hizlica isini bitirip,adadan kacmak icin.
 
Vegapunk öldü ama ölmedi de bence. Oda dramın suyunu çıkarmadan öyle çat diye öldürmez. Belki kendi bilincini bir şeye aktarmıştır. Noel baba gibi çıkar gelir bir yerden.
 
Rakibini bitirmek için pili bitiyorsa kendisine eksi yazan bir durum. Kizaru geri kalkmak için bir şeye ihtiyaç duymadı, Luffy yemeğe duydu. Hikayesel olsa bile umrumda değil yav, karşıya hikayesel olunca kimse umursamıyor bu durumu. Hep kendine olunca bakılıyor.
Peki Luffy ölümden dönüp üstüne bir araba dayak yediği halde ikinci kez kalbini attırabilmişken ne kadar kötü durumda olduğunu hatırlarsın neden tekrar yapamadı bu sefer? Kizaru karşısındaki haliyle kıyaslanamayacak kadar kötü durumda idi. Biraz inadı bırakmak lazım. Kizaru da hikaye açısından farklı şekillere sokuluyor ama bu hikayede daha çok kısılan taraf artık Luffy ve bu belli. Kral hakinin k sını göremedik adam akıllı. Kaido ile de kıyaslanmayacak noktada Kizaru. Sonradan bir şey gösterir ayrı ama şu ana kadarki görünenlerle Kaido 2 tane Kizaru'yu da indirir öyle bir güçtü.
 
Bu amiraller o kadar büyütülmüş karakterler ki bir ara amiral kerizması çizilecek mi muhabbeti vardı. En büyük savlarındandı amirallerin ciddiyeti. Yonko gibi güçlerin olduğu yerde ciddi olmak zorundalar çünkü adamın kelleyi eğlencesine alır yonkolar. Hep tetikte olmak zorundalar tabi.
 
Aga madem bu Luffy, Nika'siz bu kadar buyuk başı alabiliyor alsaydı o zaman...? Kimse kusura bakmasin... Nika olmasa Luffy buralara gelemezdi. Şu an dövüştüğü butun buyuk baslarla bu forma girip dovusuyor adam. Hadi girsin base halinde dovussun madem de gorelim. Yahu bu adam... 4 kere Kaido'ya yenildi... en sonunda da öldü. Ne zaman Nika geldi o zaman indirdi ve indirmeye devam ediyor. Nika olayı bizim bir tarafimizdan uydurduğumuz bir şey degil. Özellikle bu arc'in basindan... şu anina kadar her bolum ustune basa basa... "Nika geldi... eskiden de vardi... bir gun gelecekti ve geldi" deniliyor. Kisacasi Luffy KK olamadı... Hukumeti de deviremedi. Kurtarici olan Luffy degil onun icinde ki Nika dir. Şu arc'in icinden bunu dorgurulayacak bir suru sahne atilir buraya rahat rahat... :d
Kaido o sıra Mistik Ejderhanın bütün nimetlerinden yararlanıyordur. Elinde Balyoz vardir. Ve savaşın sonunda da Luffy'nim kafasını ona tepside sunan Cp0 ajanı vardır.

Evet çok güzel irdeledin dövüşü.

Bu arada kral hakiyi açan Zoro olmadı diye mi tüm bunlar?
 
Vegapunk hükümet ve D.'ler hakkinda birsey diyecek gibi. Bilgi agirlikli birkaç bölüm olabilir. Bakalim neler biliyormus. Ölünce aktif olan sisteme benziyor. Ölmüs olsada çakmalarin ölecegini sanmam ve elbafta tayfaya yardim edebilirler silah vb. güçlenmeleri için.

Satürn garip bir hal aldi. Nihai versiyonu olabilir. Çok güçlü olmasada yenilenme ve bazi özellikleri problem. Kizaru'ya çok birsey demeye gerek yok ama Sanji atlatmis kizaru'nun saldirisini, arti yazdi. luffy pili bitene kadar kizaru ve satürnü denklemden çikarmasi lazim. Sonrasinda enerjisi bitik halde devlerle adadan ayrilacak gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık