Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Eğer her dev Luffy Kizaru’yu tuttuğunda bir nikel’im olsa şu an 2 nikelim olurdu. Çok değil ama 2 kere olması garip.”
 
@İtachi_27
geçmiş olsun usta Yamato gidici
Kral, Yamato gidici değil ya tam aksine Yamato gelici. Kızın tayfaya katılması için Oda senaryo hazırlıyor.

Karasakal adaya saldırması hâlinde Wano'ya bir şey olmaz çünkü ada Dağın eteklerine kurulmuş. Yapacağı deprem saldırısıyla adanın etrafındaki duvarı yıkacak olursa büyük bir su boşalması olacaktır. Aşağıda kalan asıl Wano'ya gelseler bile bizimkilerle bir kapışma yaşarlar mı orasını görmek lazım!? Yaşarlarsa da bu Yamato'ya yarar. Kız hayvan gibi güçlü zaten, gelecek düşmanı da savuştururken epeyi güçlenecektir. Zaten çocukluğunda denize açılacağım zaman çok çok güçlü olacağım diye sayıklıyordu.


Yamato'nun akıbetini Oda bize gösterdi. Momonosuke tayfa üyelerini sıralı bir biçimde saydığı zaman 11. Yamato idi. Kızın doğum günü bile tayfanın yeni üyesi olduğunun kanıtı gibi. 03.11 (3 Kasım ) doğum tarihi. Yani tayfadaki 3. bayan , 11. Üye olarak da düşünebilirsin. Ayrıca tayfadaki hiç kimse Yamato'nun hibrid formuna denk gelmedi. Meyve gücünü tayfanın hiçbir üyesinin görmemesini Oda istemiş. Demek ki karşılaştıkları bir sonraki an da Yamato Zoan formunda sağlam bir giriş yapacak sahneye.

Bu arada antik silahlar da tıpkı antik robot gibi Luffy'nin kurtuluş davullarıyla tetikleniyorsa istediği kadar saldırsın alsa da kullanamayacaktır.
 
bölümün sonunda luffy, ''hiçbir şekilde kaçmanıza izin vermeyeceğimi biliyorsunuz değil mi?'' diyor. bu lafı duyan da sanır ki öldürecek kizaru ve satürn'ü. taş çatlasa 3 bölüm sonra kendisi kaçacak.
Bu kadar güçlü kişileri Nika değilde Oda dolaylı şekilde elimine ediyor. Örnek Kaido Bigmom öldüler King Queen de öldü büyük ihtimalle. Yaşamaları baya tutarsız durumlara yol açardı Wanoda. Bu sezonda bir benzeri olabilir bu ikiliye
 
O sırada Teach hisseleri: Tayfama amiral katılsın, en güçlü denizciyi indireyim, üç antik silahtan ikisini alayım, iki meyve kullanayım, özel bir ırktan olayım. Bırakın da ana karakter bunlara karşı çıkacak kadar güçlü olsun.
Ana karakter seri disi karakterlere tek atacak kıvama gelmiş Karasakalın yaptıkları mı göze battı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık