Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu yazmışınız kim yazdı orda okumayı bile bıraktım yorumları Nika olmasa ölüyordu diye ee meyvesi zaten bu kılıçları olmasa Zoro ölüyordu demekle aynı şey.Big mom ruh çekmese ölüyordu ee meyvesi bu Brook ölüyordu meyvesi bu genleri olmasa Sanji ölüyordu böyle böyle gider bu.Diyorum ya iyice baydı ne yazacağınızı şaşırdınız yani.
Kılıç mı ? water town a giden herkes bir sürü kılıç alabilir kolayca , peki model sun god meyvesini nasıl bulucaz ? :hhh:
 
İşte saturn S'si bile konuşulmuyor, 30 sayfa yorum okudum, tek bir Saturn yorumu yok. Hiç etti gorseiyi.

Sanji'de ne bileyim şov yapacaklar diyorlardı. Oda yine şaşırtmadı.
Satürn'ün konusulmama sebebi Op'un artık teoriye ve kafa yorulmaya değer bir seri olmaması. Yoksa bizim sitede Zoro fan grubu teori konusunda çok iyiydi ama Oda kendi bacağına sıkıp Zoro fanlarını küstürdü. Her neyse.

Satürn aslında ortaya çıkma safhasından bu bölüme kadar farklı biri. Şimdiye kadar kimseyi bire bir rakip olarak karşına almamış olması ona odaklanmamızı mümkün kılmadı. Bir de şu var. Ortada bir amiral var ve amiral gücünü herkes daha çok merak ediyor. Gorosei denilen şeyin güç seviyesi belirsiz. Millet belirsiz bir güç seviyesinden ziyade daha tutarlı ve popüler olan amiral aksiyonuna odaklı. Bana kalırsa Oda, bir savaş alanında ilk kez boy gösteren Satürn'ü daha agresif, baskın, acımasız ve güçlü işlemeliydi. Oda böyle yapsaydı okuyucuların ilgi ve merakını daha çok çekmiş olur, okuyucular "neymiş lan bu gorosei" derdi. Belki de bu şekilde Kizaru'nun aksiyon ve hareketleri bu baskı altında daha anlaşılabilir olabilirdi.
 
Senin Sanji Kizaru’dan kaçmak için uyanış açmış. Bir daha Kizaru ile yolları kesişmez geçmiş olsun. Seri sonu amiral altı olarak bitirir.
1108. Bölüm, bu yazdığını sana hatırlatacağım unutma yazdığın mesajı sakın.

Vegapunk'u oradan kurtarmak için kaptanının talimatını uyguluyor. Sen bunu demek kaçmak olarak yorumladın!? Yanlış yorumlamışsın. Bu bölümün Sanji'ye eksi yazan bir tarafı yoktur.

Evet geçen haftaki girişinden dolayı bu haftaki beklenti Sanji ile Kizaru'nun kapışmasıydı ama Oda milletin beklentisini kursaklarında bıraktı.
 
Evet bazı Amiraller Yonko yenebilir.Buna kimse itiraz edemez bence.Misal Akainu Buggy yenebilir.Aokijide aynı şekilde buggy’i yenebilir.ya da Aramaki yenemez ama zorlar.Haa ama genel olarak Yonko>>>Amiral serinin kanunu zaten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık