Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092: Tiran Kuma'nın Kutsal Toprak'a Saldırısı

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 97 64.2%
  • Orta

    Kullanılan: 44 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 6.6%

  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumanın Eggheade geleceğini düşünüyorum.Vegapunkun muhafaza etdiği hafızalarını geri kazanacak.Kizaru gelecek bölüm pert olur
 
Denizciler bu kadar gemiyle gelmisken tayfanin kaçak göçek adadan gidecegini sanmiyorum, tüm tayfanin katilacagi bir vs. olucak gibi. Gidisat birazda kizaru vs'sine bagli. Geçis arc gibi birsey olabilirdi ancak bu gidisle 15-20 bölümlük birseye evrilecek.

Belirsizligi olanlar dev robot, satürn ve seraphimler. Denizciler ve koramiraller tayfa vs'sinde kaybeden taraf olucaklardir muhtemelen. Kizaru'ya belirsiz diyemiyorum. G5'te sopa yemesi lazim normalde ancak meyve topuk yapmaya müsait. Oda kaido'daki gibi gözünü karartirsa kizaru'yu moria gibi olabilir. Öldürmeden ezerek.

Haftaya belli olur gidisat. Eksi yönü g5 süresi. Kizaru g5'ten kaçabilip vurma yolunda giderse yipratma seklinde vs. baska bir yönde ilerler. O seneryoda da luffy'nin pilinin bittigi birkaç dakikada kendine gelene kadar sanji'den bir performans beklenebilir. Ayak uydurabilecegini düsünüyorum.
 
Haftaya kaldığı yerden tayfayla devam ederse ben Vega nın ağzından yada kizarudan falan beyaz savaşçı hakkında bilgi çıkar diye düşünüyorum. İlk kez ekranda gördüğünde tayfaya sormuştu ve çok heyecanlıydı ancak tayfa bilgisizdi. Şimdi luffy arkadaşlarını ve vegayı korumak için kizaruyu almışken dışarı çıkarır o arada üstten biraz bilgilendirilebiliriz. İnşallah yani. Vega o kadar konuşup meyveleri arzuya borçluyuz falan diyip hypeladı bizi. Buradan cahil çıkarsak bir kaç hafta tepki olarak bölüm biriktiririm.
 
Akainu bu serinin en güçlüsü değil ama en tehlikelisi sanırsam. Bu kadar etkili vurabilen başka bir karakter daha görmedik.
 
Akainu bu serinin en güçlüsü değil ama en tehlikelisi sanırsam. Bu kadar etkili vurabilen başka bir karakter daha görmedik.
Direkt öldürmeye odaklı olduğu için meyvesinin ve gücünün imkanlarını esirgemiyor. Hani Mihawk tavşan avlamak için her şeyimi kullanmam demişti ya işte bu kullanıyor. Çok kafaya takıyor ya mevzuları, az salsın dünyayı ne bu ciddiyet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık