Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaletin yumruğu amiraller yine şaşırtmadı :oleyo2:

Denizciler birkaç darbe yedikten sonra tahminimce amirallerin koltuk korkusunu da göreceğiz :ehe:
 
iki mesaj önce korsal kralın oğlusun haki bile kullanamıyorsun diyorsun, şimdi dandik coby amiral olacak kullanacak tabi diyorsun, kendi içinde bir çelişkilerini çöz sonra gel.
Bkz; Konumuz; soy sop. Makam mevki, gayret değil. Coby önceden çöptü, soyu sopu yoktu, yerleri falan temizliyordu. Bu adam o durumdan Amiral(amiral olunca deden birden d. veya kk olmuyor) olacak duruma gelecek. Senin ace'n çift d.'den meydana gelmiş, bir önceki kk'nin öz oğlu ve bu kk'nin de en meşhur olayı hakisi. Adam hakiyi yağmur diye yağdırıyor. Ace'in yaptığı logia meyve bulup, bu meyve üzerinden ilerlemek. Roger'in oğlu olmasa wb'nin tayfaya bile alınmayacak bir eleman ace. 10 senede geldiği yer malum. Elin çöpü 2 senede nereden nereye geliyor(coby), ace adını kullanarak wb'nin tayfasına katılıyor torpille. Hadi coby ile kıyaslamayalım, luffy ile kıyaslayalım; Luffy 2 sene gibi kısa bir müddette yonko oldu, soyunun getirdiklerini sonuna kadar kullandı, faydalandı, wbyle eşit mevkiye geldi, senin aceinin geldiği nokta tek meyve tiç seviyesi :artiz:
 
Evet sakat ama havası Luffy'e sökecek bir 3 tur döver muhtemelen işte der senden olmamış kk olamazsın hadi git yoluna falan.Ondan sonra karasakal çıkar karşısına evire çevire döver bunu sonu trajik olacakken gelip Luffy karasakalın elinden alır.Luffy büyüklüğünü gösterir @Alpamis bunları yazmalıydın yerine ben yazıyorum. :D
Reyiz tek atar geçer diye düşünüyorum.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık