Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'yu saymazsak novaların içinde potansiyeli, hırsı ve iradesi en yüksek iki kişi Luffy ve Kid. Ben benzetiyorum açıkçası. Benzerlik derken de mutlaka aynı karakterde olacaklar diye bir olay yok, diğer türlü özgün bir karakter olmazdı zaten. Ayrıca Kid o sözleri söylemiş olsa bile Luffy konusunda endişeli bence. Karakterinden dolayı duygularını sakladığını düşünüyorum.
O da olabilir, ben gördüğüm kadarıyla yorumladım.
 
Aklıma, gidin aşağıdakilere söyleyin dövüşü kazandık diyen karakter geldi :bilmem:
Luffy hiçbir zaman kendini beğenmiş biri olmadı. Dövüşü kazanacağına inandığı için o sözü söyledi, kazanacak da. Denize düşmesi bir şeyi değiştirmiyor. Çıkıp geri gelecek. Plot armor vardır diye bunu demiyorum, Luffy her zaman için inandığı şeyin peşinden koşmuş birisidir. Marineford Savaşı'nda da defalarca düşmesine rağmen inandığı şeyi yaparak Ace'i kurtardı. Burada da benzer bir durum var.
 
Momo ve Oden şimdiye kadar bir insan sesinden rahatsız olmadı. Hatta Luffy ve Kaido savaşırken kral hakiler salınmışken bile rahatsız olmadı.

  • Daha önce bir insan sesinden bu derecede rahatsız olmadığı için (ben hatırlamıyorum eğer varsa düzeltin) bu sesin bir insan olma olasılığı yok.
  • Bir yaratık olma ihtimali çok yüksek.
  • Bu derece rahatsız edici derecede acıyı Zunisha'da çekti. Belki çok kuvvetli belki de çok büyük bir yaratık olabilir.
  • Zunisha'nın sesini biliyor. Bu sesi tanımıyor gibi görünüyor.
Bunlardan yola çıkarak daha önce belirtilenlerde olduğu gibi deniz kralı olabilir. Ama neden bir anda belirsin. Shirahoshi gelmiştir desek bu da mümkün görünmüyor. Ya da Shirahoshi artık deniz kralları ile konuşup anlaşıyor ve Luffy'i korumalarını emretti. Bu da çok uçuk bir teori. Ya da son ihtimal bilmediğimiz bir yaratık.

Yukarıda yazdıklarım da doğru olmayabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim, belki de çok güçlü birine karşı bu acıyı hissetmiştir.

Daha önce luffy i Deniz kralları çıkarabilir şeklinde birşey yazmıştım... Senin yorumunu da okuyunca buna daha çok inanmaya başladım. Momo sesi luffy denize düştükten sonra duymaya başlıyor.... Ve dediğin gibi zunisha da olanla benzer tepkiller veriyor...
Deniz kralları kendi aralarında konuşuyor olabilir. Çok büyük şeyler olacak gibi....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık