Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön Görüş Değerlendirmem:

Ace V2 hazır olun bence.En son Ace kardeşimiz bu kadar kendinden emindi.İnşallah şimdi Luffy'de Ace'in yaptığı hatayı yapmıyordur.

Ya şöyle birşey aklıma geldi: Acaba Big Mom,Robin'i kaçırıp BalıkAdasın'a falan mı götürecek? Yani Luffy balıkadasını yok etmesi inşallah Robin'i kurtarmak gibi bir senaryoya bağlamaz E.Oda

Zaten arcın başından beri Big Mom'ın asıl amacının yol kitabesi olduğu vurgulanıyor.Yani Kaido'ya ihanet etmesi çok bilinmedik/şaşırılacak birşey değil.

Kınlar bu sefer kimi görüpte şaşırdı meral ediyorum.Bu seferkinin Kanjuro çizimi olduğunu sanmıyorum.Büyük bir ihtimal bu kişi Toki'dir.Toki'nin olması hem Kanjuro'nun hem de Kınların birileri tarafından iyileştirilmesini açıklar.Kanjuro'nun hain olduğunu bilmediği için Toki yanlışlıkla iyileştirmiş olabilir Kanjuro'yu.
 
Aslında tam da açmasının zamanı geldi, çünkü Kaido ile teke tek kaldılar. Eğer doğruysa muhtemelen siluet gibi görürüz, sonra Oda başka yerlere geçiş yapar.
Luffy yeni bir formu eğer bu form ile Kaido'ya karşı kazanacağını düşünüyorsa açar bence. Kata dövüşüne benzer bir dövüş olabilir bu. O yüzden çok erken geldi bana. Fatihin hakisi+silahlanma hakisi+yeni form yüklemesi iki bölümde çok hızlı olur. Ki daha Kaido ile alakalı herhangi bir şey bilmiyoruz. Bilemedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık