Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji bu bölüm gözükebilir. Oda en sıradan sahneleri şuanda onunla çizebilir çünkü. Varacağı yere anca varmış olur. Yamato'yu görür falan. Jinbei, Franky, Brook&Robin dövüşlerinden kareler görebiliriz. Kanjuro ve kınların karşılaşması, Orochi'nin hala ölmemesi vs çok da önemli olmayan bir çok detay var bu bölüm bunları görürüz muhtemelen.

Sanji'nin, Kanjuro'nun çidiği kadınla imtihanını hala bekliyorum.

Yani bölümle ilgili çatıdır, kid ve killerin gördüğü hava değişikliğinin şaşırtıcı bir şeye bağlanmasıdır vs böyle beklentilerim yok. Oldukça sığ tutuyorum beklentimi. Sıradan bir bölüm gelecek diyorum. En fazla Kid+Killer vs Big MOm'a giriş yapılır. Law onlara dahil olacak mı bunu öğreniriz falan.

Böyle diyelim ki güzel bölüm gelince ekstra mutlu olayım : ))
 
Bölüm İsmi: "Kesinlikle Kazanacağım!"

Bölüm Yamato tarafında başlar. Momo delicesine uçup gitmiştir, Yamato ve ninjabla bir yandan önlerine çıkanları defederken bir yandan ona bakınmaktadırlar. Zıvanadan çıkan Yamato çevrelerini kaplayan sayısız adamı tek darbeyle dağıtır ve ninjablaya dönerek "çatıya gidiyor olmalı peşinden gidiyorum, burayı sana bırakıyorum!" der ve hızla yol alır.

Marco tarafını görürüz. Queen'in rezil halini gören King ona azar çekmektedir. "Savaş alanındayız Queen! Düşmanımızı küçümsemek en büyük yanlışımız olur, bbu işi ciddiye al bakayaruo!" Queen, King'e sen kim köpek çeker, sinirden deliye dönmüştür.
Bu sırada Perospero, Marco'nun yanında belirmiştir, iki tokat çeker ve Marco geri çekilir. O sırada King de fırsatı yakalamışken iki tane alev topu yollar. Peros ona güvenmediğini ve işine burnunu sokmamasını söyler ve onu tehdit eder.
Queen daha fazla bu saçmalıklara dayanamaz ve hybrid açar. ( Silüet )

Bunlar olurken arada bizim tayfadakilerin Uçan altılıdan dayak yediğini ve zor durumdaymış gibi olduklarını gördüğümüz birkaç panel verilir.

Sanji'ye döneriz, koşar adım ilerlerken ağlayıp deliye dönmüş Momo ile karşılaşır. Momo onun farkında değildir, uçup giderken Sanji onu kuyruğundan yakalar. Momo ağlayarak onu bırakması için haykırır "Onlara yardım etmeliyim, hiçbir işe yaramıyorum!" Sanji onu bir şekilde yatıştırmayı başarır ve ona bir abi gibi hoşgörülü davranır, arıdndan gelen Yamato'yu görürüz. Sanji klasik hallerine girer. Yamato bağırır "momonosuke-sama kendinizi deşifre etmemelisiniz gelin yine burama saklanın!" ve memikleri hizasını gösterir. Demin abi kesilen Sanji bu hareketten sonra Momo'yu öldürmek ister "Seni sapık velet! Neden haa neden?!!?!" aynı zamanda burnu kanamaktadır.

Sonra pestile dönmüş Law'ın meydana indiğini görürüz, dinlenmesi için Zoro' yu tenha bir yere bırakmıştır. Law sessizce söylenir "Ah bu salak herif..." ve sonra bağırır "Hey minnaa, Luffy'den size bir mesajım var! Ben, Kesinlikle Kazanacağım!!" bunu herkes duyar.
En sonda sırayla dayak yiyen tayfa üyeleri Marco, Sanji, Momo, Yamato ve karşı taraftaki Peros, King vs. gösterilir.
 
Tahminlerimi yazayım tutarsa iyi olur tutmazsa kuzen vs.


-Önceki bölümde Luffy Kaido ile teke tek kalmayı istedi. Ama her zaman isteklerimiz gerçek olmuyor. Law dövüşün başından beri her fırsatta senin yancın değilim diye atar yapan birisi. Dolayısıyla "yok yaaaa sen tüm şöhreti al dimi çakal" tepkisini vermesi işten bile değil. Ancak orada Law'ı aşağı itecek bir sebep var: Roronoa Zoro. Tabi Law yeteneği ile Zoro'yu aşağı ışınlayıp dövüşe devam edebilir. Ama Zoro tüm kemikleri kırılmış ve ağır yaralı pozisyonda şuanda. Son saldırısıyla da kendini iyiceden tüketmiştir. Dolayısıyla yön bulmak konusunda süper olan bu arkadaşı savaşın ortasına ağır yaralı biçimde hayde iyileş gel diye atacağını zannetmem. Geçen bölümlerde zaten Zoro'ya "bu plan içimizden birisinin ölmesine değmez" diyerek bunun yolu yapıldı zaten. Sonrasında da Marco'nun Zoro'yu iyileştirirken epey enerji harcayacağı, ya da açık vereceği ve King'e düşeceği, Zoro'nun da Kingle eşleşeceği bir gidişat oluşabilir. Law'a gelince, bir şekilde yolu Big Mom'a düşer bence. Killer Zoro gibi erken düşer ve arada Kid ağır yaralanırsa yaralı Kid + Law vs yonkou şeklinde nispeten dengeli bir vs'ye gidebilir iş.

-Gelen bilgilere göre bölüm Sanji odaklı olacakmış. Çatı tarafında gerçek eşleşmeler başladığına göre artık sıranın tayfaya da gelmesi lazım. Sanji'nin artık Queen mi olur başkası mı olur biriyle eşleşmesinin yolu yapılır gibi.


İkinci paragraf hariç öngörüşle beraber kapsam dışı şeklinde genel arc tahmini gibi oldu ama neyse :D
 
Hadi çorbam hadi güzelim hadi oğlum aylardır beklemekten ağaç oldum hadi canım hadi yavrucuğum eline boşuna mı verdik o sopayı

Bölümde sanji, yamato, usopplar ve robinleri bekliyorum. Mümkünse sanji ve yamato odaklı. Özledim :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık