Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu bölümden sonra umarım hala amiral=yc1 diyen çıkmaz.Bir tarafta pata küte dövüşen ve denk 2 karakter diğer tarafta wb nin has 2 adamından darbe almasına rağmen tınlamayan amiral.Tişikkirlir mangaka farkı gösterdiğin için.
 
Marco tükenme noktasına gelmiş, tamam ikisinde de güçlü de bunu uzun süre devam ettiremez. Peros da savaşa dahil olursa Marco'dan yana olmalı aksi takdirde Marco'nun işi yaş.
Linlin'in tayfası nerede, hâlâ ortalıkta yoklar.
 
Peros şimdi Kinglere yardım etse bir türlü marcoya zaten etmez orda tam olarak ne yapacak acaba.Ayrıca herkesin bu kadar uğraştığı adamı BM nin ne yaptığıda ortada anında ümüğünü sıktı peros ve BM arasında kaldı marco o an.Ama beklediğimden daha daha güçlü bir havası var Marconun kinge ayrı queene ayrı çakmış dedikleri gibi jack de gelse ona da bir çakar havası var bakalım nasıl bir gidişat olacak orda.
 
Evet var olan mangada övüyor.Sanji'ye haterlık yapmaktan okumadın sanırım xd.Dostum Kata dediğin adam aynı anda Jinbei,Luffy,Bege gibi adamlarla uğraşabilen birisi.Marco'ya karşı Şu Queen'in,King'in durumuna düşeceğini düşünüyorsan op forum kariyerindeki belkide milyonuncu hatayı yaparsın.
Sanji haterlığının konuyla ne alakası var. Kim sanji hater'ı bu arada? Ben mi:d
Ne uğraşmak ne uğraşmak ama. Jinbei moçisini ıslatınca dudaklarını ısırıyordu Kata:d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık