Sanjiye giydirecek üyelerin çoğu ya banlı ya siteye küstü ya da ortalıkta yoklar. Hangimizin duası tuttu la?
Oda yeterince gömüyorken konuşmaya gerek duymamış olabilirler...Sanjiye giydirecek üyelerin çoğu ya banlı ya siteye küstü ya da ortalıkta yoklar. Hangimizin duası tuttu la?
Yok ya bildiğin sitede yoklar En meşhurları kendi kendini banlatmıştıOdaya yeterince gömüyorken konuşmaya gerek duymamış olabilirler...
Düşüne vurulmaz ya,bu aralar savunmaya çalışıyorum hatta,fanları bile komutan yenemez asla derken,ben komutan alabilir falan diyorum.Sanjiye giydirecek üyelerin çoğu ya banlı ya siteye küstü ya da ortalıkta yoklar. Hangimizin duası tuttu la?
Haftaya doğumgünüymüş galiba Sanji'nin. Doğumgünü hediyesi olarak nasıl rezil edecek acaba hayalini bile kurmak istemiyorum.Düşüne vurulmaz ya,bu aralar savunmaya çalışıyorum hatta,fanları bile komutan yenemez asla derken,ben komutan alabilir falan diyorum.
tayfa savaşa hazırlanırken namı ve robın'den dolayı kıskandığı ve sevmediği momo'ya yalakalık yapıyordu hiyori ıle1 yıl birlikte olmak için momo'ya bir ömür köle olurNe olmuş o bölümde?
Ben görmedim herhalde. Hangi sayfa https://manga4life.com/read-online/One-Piece-chapter-955.htmltayfa savaşa hazırlanırken namı ve robın'den dolayı kıskandığı ve sevmediği momo'ya yalakalık yapıyordu hiyori ıle1 yıl birlikte olmak için momo'ya bir ömür köle olur
Hxh başlığı değil burası. Yanlış geldin.lanet olsun böyle seriye de kurguya da......