Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin ve Brook haricinde bölümde olan her şey çok kötü. Sanji'yi azıcık bile sevmem ama sahiden bir karakter bu kadar da yazarın bilincinde bir şekilde gömülemez, hadi bütün karakterlerin memelerini büyütüp fanservis manservis bir şeyler yaptı da bu adam gerçekten Yamato ve Momo'dan maksimum elde edebileceği gelir nedir ya. Marco ile King'i ucundan da olsa görmek güzel, belki "Üç saat sürmüştü, sonuçları şunlar şunlardı..." yapmaz da sahiden bir şeyler verir. Az çok bütün tayfayı eşleşti yavaş yavaş, her bölgeden görüp savaş sahnelerinin iyi işleneceğini düşünüyorum, ayrıca CP0'da daha erken fark edilip ortaya çıkar. Bütün saga boyu iş gören muhteşem, inanılmaz Brook ve çok özlediğim Robin'in karizmatik halleri için iyiye bastım yine de. Cidden özlemişiz be.
 
Eşleşmelere bakarak Kaido ve Luffy kesin 1v1e kalacak bir ara diyorum. Demek bu arc sonu tam anlamıyla imp tayfasıyız...
 
Bölüm güzel bu arada. Robin bile tek başına güzel demem için yeterli. Sanji'ye kızmanın da manası yok ayrıca. 1000 sayıdır gördüğümüz Sanji işte. Adam vuramıyor kadınlara yapacak bir şey yok.
 
Sanji tam zamanında kaçtı, black maria'nın son halini görseydi libido'dan ölür giderdi bizim has oğlan :D
 
Sanji'den bahsediyoruz. Tenine bir kadın teni değecek. Burnundan litrelerce kan akacaktır. Sonucunda da kan kaybından ölür.
Kan kaybından ölecek olmasına bir şey demedim ki. Hatta tam tersi arkadaş kan kaybından değil, kafa darbesinden ölür dedi diye öyle yazdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık