Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1000 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam aynı saldırıyla Oden'i teklemiş, Luffy mi tek yemeyecekti diyeceğim, Oden de senaryo kurbanıydı diyeceksiniz işin içinden çıkamayacağız. :d
Big Mom Franky tarafından asfalt niyetine kullanılmasına rağmen nasıl ki Kaido ile denk dövüşüyorsa Luffy de tek yemesine rağmen dövüşür. Big Mom nasıl ki zararlı olmasın diye kısıldıysa bu da öyle.

Tek yaptığın görmek istediğine senaryo demek. Luffy Udon'a gitmeliydi o yüzden tek yedi.

Döndüğünde ise tek başına saldırıyormuş gibi yazmanın da alemi yok. G5 olma ihtimali yüksek, yeni bir haki öğrendi gözlem hakisini hala geliştirmeye çalışıyor ve üstelik 4 nova daha var yanında.
 
Youtube da bi video var elemanın biri fanmade katakuri vs karasakal korsanlarını çizmiş. Çocuk Oda’dan daha iyi mangaka resmen. 20 sayfa full dövüş çizmiş :)) Oda’dan dolu dolu vs bekleyen varsa vazgeçsin kanka manyak olursunuz.
Katakuri vs Karasakal Korsanları'nı beğendiysen Library Of Ohara'nın Return To Reverie'yi tavsiye ederim.
 
O işleri geç.Burda who whoya yc2 bile dendi.Sonra gördük ki Drake i almak için Queene yaşanan bir low çıktı :D
Ben öyle bir şey demediğim için pek umurumda değil... ben sadece Who’nun, Drake kadar olabileceğini düşünüyordum... Bir de Wano da bir sürü dövüş kombinasyonu olduğu için... Who, Kaido dan önce mantıklı olabilirdi diye düşündüm bu kadar... :D
 
O dövüş için bayadır sürüyordu diyebilir miyiz? Belki biz tek darbeyi gördük. Ki tek darbede yense dahi ben bu dövüşün gidişatının farklı olacağını düşünüyorum. Luffy'den diğerlerinden kan akıtmadan vs çizemez mangaka.
Aslında olması gereken senin söylediğin tabii ki. Yalnız dövüş bayadır sürse bile çizimlere baktığımızda Oden'de hiç hasar yoktu. Yorgunluk veya yıpranma olsaydı Oda kesinlikle gösterirdi bunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık