Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çizgi Roman Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Ben ana devamlılıkta paramparça olduktan sonra birleşitği bir örnek hatırlamıyorum. Old Man Logan gibi alternatif gerçeklik hikayelerinde dramatik etkiyi arttırmak için karakterleri daha ekstrem hallerde gösterebiliyorlar. Ultimate evrenindeki Wolverine de parçalandıktan sonra geri dönebilmişti bu arada. Tabii ana devamlılıktaki Wolverine'in de çok korkunç durumlardan iyileşebildiği oluyor ama bu birkaç parçadan geri dönme örneği yok sanırım. Bu arada Hulk'ın güncel serisi Immortal Hulk'ta Hulk karakterinin bu ölümsüzlük mevzusunun sınırlarını epey ilerlettiler, ileride bir yazar Wolverine'i de böyle işlemek isterse bunları ve ötesini görebiliriz tabii.
Civil War'da paramparça halden yenilendi diye hatırlıyorum. Ana devamlılıktan sayılmıyor muydu o arc?
 
Comic lerin 2018 de mi 2019 da mi neydi dünya geneli toplam 8 milyon satması vardı. O sene içinde. Varin görün pazar ne kadar küçük aslında.
Manga larda daha fazla çeşit olması kaçınılmaz. Pazar hayvani geniş. Çizgi romanlar filmlerden dizilerden ve telifli ürünlerden parayı götürüyor tişört, kupa, rozet falan. Yoksa çizgi roman almak manga almaya göre çok daha niş bir iş.
Plak daha popüler olabilir suan çizgi romandan
 
The Incal diye bir çizgi roman okuyorum. Hikayesi gram ilgimi çekmediği halde renklerin kullanımından ve çizim tarzından dolayı olsa gerek beni içine çekmeyi başardı. Öneririm.
 
CBR.com'da Brian Cronin adında bir yazar var. Kendisi belli aralıklarla çeşitli okur anketleri düzenliyor. Bunlardan biri de her 4 yılda bir yaptığı "Top 100 Comic Book Runs" anketi. Bugünlerde her gün birkaç çizgi roman ekleyerek 2020 anketinin sonuçlarının geri sayımını gerçekleştiriyor. Şu etiket üzerinden takip edebilirsiniz:

Bu listelerin 2008 ve 2012 versiyonları ben çizgi roman okumaya başlarken değerli kılavuzlar olmuşlardı, listeye giren hemen hemen tüm Marvel serilerini okumuştum. Hepsi de gerçekten iyi seçimlerdi. Yani ne okuyacağına karar veremeyenler için iyi bir tavsiye rehberi niteliği taşıyorlar, aklınızda bulunsun.
Bu oylamanın geri sayımı tamamlandı ve ortaya şöyle bir liste çıktı:

İlk 10 da şu şekilde:
10. Chris Claremont's post-Byrne/Cockrum Uncanny X-Men
9. Walter Simonson's Thor
8. Grant Morrison's Batman
7. Grant Morrison, Howard Porter and John Dell's JLA
6. Jack Kirby and Stan Lee's Fantastic Four
5. Steve Ditko and Stan Lee's Spider-Man
4. Frank Miller and Klaus Janson's Daredevil
3. Alan Moore's Swamp Thing
2. Neil Gaiman's Sandman
1. John Byrne, Chris Claremont and Terry Austin's X-Men
 
Son düzenleme:
Spider-Man, devam eden ana serisi Amazing Spider-Man'in mart ayında çıkacak sayısında yeni bir kostüme geçiyor. Siz kostümü nasıl buldunuz ve sizce bunu üzerinde ne kadar taşıyacaktır?
 
Spider-Man, devam eden ana serisi Amazing Spider-Man'in mart ayında çıkacak sayısında yeni bir kostüme geçiyor. Siz kostümü nasıl buldunuz ve sizce bunu üzerinde ne kadar taşıyacaktır?
12 sayı kullanılmayacak kostümlerle iyi piyasa yapıyorlar
 
12 sayı kullanılmayacak kostümlerle iyi piyasa yapıyorlar
Bazı kostümlerin ikonikleşip yıllar içinde zaman zaman karşımıza çıkması benim hoşuma giden bir olay, hatta içinden koca bir franchise çıkan Venom gibi ekstrem örnekler de var ama bu kostümde pek bir potansiyel görünmüyor. Yine de çizgi roman okurları içinde kostüm fetişistleri çok olduğundan millet belki ileride değerlenir de satarım düşüncesiyle böyle sayıların fiziksel fasiküllerinden bolca satın alıyor. Marvel da onları sağmak için arada böyle şeylerle çıkageliyor. Kostümü kimse beğenmese de bu sayılar normalden fazla satacaktır diye düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık