Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Portgas D. Ace

Bu kapışmayı kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    319

Funduska

Birader senin kafan yerinde mi ? Sen demiyor musun Luffy dövüşlerinde aynı anda düşse bile biri yeniliyor diğeri ise bilmem ne oluyor diye ?

Neyse ya ben niye size anlatmaya çalışıyorum tamam yaw he he :artiz:
Luffy komaya girmiyor ama bilinci açık,rakip etkisiz hale geliyor.Hala aynı örneği veriyorsun ?
 
1- Evet güçlü, adamın "meyven karanlık karşısında işe yaramıyor" demesi otomatik olarak karanlık olmasa ben seden güçsüzdüme nasıl geliyor? O yorumu anca canın isterse çıkarırsın zaten. Shanks'ın kafasını zamanında yarmış adam güçlüdür Ace'den.

2- Tümen komutanlığına giren sensin, dön önceki mesajlarına bir bak istersen. Bak ne demişsin hatta "Ace 2. tümen komutanı ünvanına layık bi adamsa zaten aokijiyle çarpışabilir bi seviyede olur. Bunu mangada görmeye gerek yok. Diğer komutanlara bakınca anlaşılıyor. "
Buradan çıkmış tartışma

3- 1. tümen komutanı sağ kol olmuş şans mı demişsin. Adam tümenlik sistemi kurduysa 1. tümen komutanı kim olur? Mesela tayfasına ilk aldığı insanlardan biri olabilir mi? :D Hani şimdi Luffy ölse tayfanın başına kim geçer? Carrot geçmez herhalde :D

4-Hala en güçlü ilk 4 komutanın olması şans mı, ben Thacth ile BB'yi saymıyorum diyorsun. He kardeşim, canın istedi diye sayma, sonra argüman kur bunun üzerinden :D
1-teach normalde de güçlü biri. Ama meyvesi olmasa ace’ten güçlü olacağını sanmam. Bu konuda diyebileceğim başka bişey yok.

3-Sana eski mesajımdan bişey yazacağım: okuduğumuz şeyin manga olduğunu unutuyorsun.

Marco birinci tümen komutanı olduğu için sağ kol değil. Bunu zaten asla iddaa etmedim. Ama sence tayfadaki en güçlü kişinin birinci tümen komutanı olması şansa mı denk gelmiştir yoksa mangaka bunu bilerek mi yapmıştır?
Bir okuyucu olarak düşün. Marco on üçüncü komutan olsa, jozu birinci komutan olsa ve wb’den sonra başa geçen kişi marco olsa kafa karıştırıcı olmaz mıydı?
Ben “şansa mı denk geldi?” diyorsam kastettiğim şey bunu wb’nin ayarladığı değil mangaka’nın ayarladığı.

Sence marco ilk tayfa üyesi diye mi başa geçti yoksa en güçlü komutan olduğu için ve sağ kol olduğunu marineford’da da belli ettiği için mi? Adam sürekli wb’ye rapor veriyor, başka komutanlara emir verdiği bile oldu (vistaya luffy’i koru demesi), wb genellikle emirlerini önce marco’ya iletti. Gorosei’ler de tayfayı marco’nun yöneteceğini tahmin etti.

2-evet tümen komutanlığına ben girdim. Ama mangakanın “güce göre sıralamadım” açıklamasından haberdar olduğumu ve bunu kabul ettiğimi aynı mesajımda söyledim. Sanki aksini söylüyormuşum gibi varlığından haberdar olduğum sbs’yi buraya atıp da bana cevap vermen saçmaydı. bu kadar uzatman gereksizdi.

ben tayfada böyle bi sistem olmasa da mangaka’nın bilerek hem kendisi hem de okuyucular için kolaylık olması adına en güçlü 4 kişiyi güce göre sıraladığını ve ace’in pozisyonunun da mangada gördüğümüz güce layık olduğunu düşündüğümü yazdım. Ama bunun doğru olduğunu iddaa etmedim.
Yani ben mangaka’nın ace’i en güçlü ikinci komutan olarak gördüğünü düşünüyorum. Ama tayfadaki pozisyonunun böyle bişeyi göstermediğini biliyorum.
Kendi söylediğim sbs’yi atmanı geçtim hiç cevap vermene bile gerek yoktu. “Katılmıyorum” desen yeterdi.

4- bak whitebeard tayfasındaki ilk dört komutanın sıralaması:

1. Tümen komutanı: marco
2. Tümen komutanı: ace
3. Tümen komutanı: jozu
4. Tümen komutanı: vista

Teach ve thatch’ı görüyor musun burada? Tayfada böyle bi sistem olmasa da mangakanın bu dört komutanı güce göre sıraladığını düşünüyorum bu kadar basit. Bunu 2-3 mesajdır anlamadın hala “ama eskiden thatch vardı o daha güçlü değildi ama teach var teach ondan güçlü ace nasıl ikinci oluyor flsnfkffndldm” diyorsun.
Kabul etmiyorsan etme kardeşim. Amma uzattın. Düşüncelerim bu kadar saçma geliyorsa vakit kaybetme benimle. Ben de 1 mesajı açıklamak için 5 yeni mesaj daha atmak zorunda kalmayayım.
 
Son düzenleme:
Ace, WB ile dövüşmek istiyor ve Ace'ye WB ile dövüşemeyeceğini söyleyen adam yerde yatarken Ace tutup WB ile dövüşüyor.

Ace'yi durdurmak isteyen adam beş gün durdurabiliyor yani hangi bakış açısıyla bakıyorsun tam bilemiyorum ama Jimbei'nin orada kaybettiği açık. Jimbei'nin kaybının en büyük göstergesi de Ace'nin Wb ile aksiyona girdiği ara Jimbei'nin yatıyor olmasıdır.

@OverLord farkındaysan Ace, kalktığında Jimbei yatıyor, yani Luffy'nin durumu geçerli burada, zaten bire bir manga ile aynı çizilen Animesinde önce Jimbei düşüyor.
Beyazbıyık geldiği zaman ikisi de yerde yatıyor. Ace kalktıktan sonra Jinbe'yi görmüyoruz. Belki o da kalkmıştır.


Ace'in Beyazbıyık ile dövüştüğünü söylemişsin, benim gördüğüm dövüş olmamış, Ace tek yemiş.

 
Beyazbıyık geldiği zaman ikisi de yerde yatıyor. Ace kalktıktan sonra Jinbe'yi görmüyoruz. Belki o da kalkmıştır.


Ace'in Beyazbıyık ile dövüştüğünü söylemişsin, benim gördüğüm dövüş olmamış, Ace tek yemiş.

Attığın sahnelerden sonra bir sahne daha var ve orada yanlış hatırlamıyorsam WB, Ace için hala kalkıyor musun diyor. Yani evet dövüşme var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık