Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 912: Amigasa Köyü

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 152 60.3%
  • İyi

    Kullanılan: 80 31.7%
  • Orta

    Kullanılan: 12 4.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 4 1.6%

  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve zoro seri sonunda ölecek.Sanji yaşayacak.Zoro da bu lanetli kılıcın şanssızlığından ölür.Luffy'nin Ace ile yaş çizimleri bana öleceğini düşündürttü en azından seri sonunda.Ek olarak buruk bir zafer olacak az çok tahmin ediyorum.
Luffy gold d roger gibi bi hayatı olacak kan akışını hızlandırdığı için ve ivankodan aldığı iğneler sonucu yaşam enerjisi azaldı sonuç olarak roger ile aynı kapıya geliyor. Luffy yakalanır idam edilir yada ölür zoro barda içerken ağlar :D aynı trajedi
 
Ace gitmiş yardım etmiş ama bu sözleşmeleri ondan sonraki bi vakitte olmuş olabilir. 5-6 ay kaldı belki Ace oralarda ve yuvarlak hesap 4 demiş de olabilir. Bi de zaten 3 yıla yakını Luffynin yola çıkışıyla belli sayılır. GL 6 ay+ 2 yıl ve EB+NW.
Yok 4 yıl önce Köylüler kıtlık çekiyormuş. Orası Ace'den bağımsız. Sonradan karaya bir Ace'lerin gemisinin vurduğu söyleniyor ve bir kaç hafta Wano'da kalıyormuş.
 
Bu saatten sonra çözülmemiş sorunları olan insanları tayfaya katacağını sanmam. Bir de gidip yeni katılan 2 kişinin geçmişini, sıkıntılarını mı işleyecek?
Aksine! İşlenecek hikaye olsun diye oyle karakter gelir. Ama ben Odanın yerinde olsam bir tane casus katardım tayfaya. Rapor verirdi denizcilere ya da kara sakala ya da başka bir yonkoya. Sonra pişman olurdu yaptıklarından. İmana gelirdi adafsffa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık