Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryuuma'da kozuki hanesinden çıkar mı acaba?
Bu kozukiler anladığım kadarıyla Wano'daki en güçlü aile.Shogun'da yönetimi ele geçirmek için Kaido ile anlaşma yapıyor büyük ihtimal.Shogun'da yönetim uğruna ülkesini satıyor.Tabi ne kadar güçlü olurlarsa olsun Kaido'ya sökmüyor bu durum.Sonrada şuanki ülke durumu ortaya çıkıyor.
 
Yalnız Luffy'nin babunlar dövüşürken onları iplemeyip başına neler geldiğini düşünmesi falan çok güzeldi. Ray'dan eğitim almak için gittikleri adayı hatırlattı. O zamanlar tetikteydi, şimdi iplemiyor bile.
 
Kid law ve kaido üçlüsü shaobody de olduğu gibi birlikte kaidonun karşısına dikilir savaşırlar artık eminim.Kid de D. Çıkar tam olur.
 
Bir şey diyeceğim peki benzerlik kurmanın amacı neydi? Şimdi sana göre Sanji geleceği görüyor mudur? Yoksa Luffy görmüyor mudur? Yoksa Luffy gördüğü halde burda o şekilde kullanmadı mı? Sahnelerdeki kullanımlar mı aynı demek istiyorsun? Tam olarak böyle bir yorum atarak neyi anlatmaya çalıştığını ben anlayamadım çünkü.
Hacım iki sahneye bakıp neresinin farklı olduğunu görün diye atmadım o sahnlerin ne kadar benzer olduğunu görün diye attım. Yani ben de kendimi zorlasam ben de illa bir fark bulurum. Adam bir şeye binmiş patür kütür geliyor ve luffy yi vurmak istiyor diğer tarafta nişancı binanın üstüne pusmuş sanji’yi vurmak istiyor. Benim gördüğüm fark bu. İkisinin de geleceğini gördüğünü düşünmüyorum nişancıların varlığını hissetmişlerdir. Sanji minkleri hissetmişti nişancıyı da hissetmiştir luffy de öyle. Dostum alpa bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü benim o iki sahneyi paylaşma amacım bunu tartışmak değildi.
 
Savaş dışında diyorum o sıra zaten görebildiğini kanıtladı.O gücü savaş esnasında açtı savaş bitiminde kapamış gibi oldu devamını getirmedi.Kata gibi sürekli açık vaziyette gezdiğinin kanıtları var mı yani ben hatırlamıyorum.Tayfayla muhabbet ederken veya herhangi bir olayda durun şöyle olacak sağa çekilin yada ne bileyim Bege'nin şekilden şekile girdiği gibi milleti çok şaşırtacak hareketler yaptı mı henüz başlamadı bunlara.O sebeple çok sağlam mantra kullanımlarını buna yormamak lazım.Sanji'den şu an k.hakisi çok daha iyidir daha erken de farketmiş olabilir ama gelecek görme bundan ayrılıyor.O kendini belli ediyor.Adam silahı hazırlayayım derken yapıştırsa o zaman olurdu fakat nişan almış Luffy'nin hissedeceği menzile giriyor ve luffy hamleyi yapıyor.
Luffy aşırı dertsiz tasasız, gevşek bir adam. Ayrıca bu o formu korumanın zamanla haki bitirdiğini direkt 1. elden duyduk. Sürekli mehter marşı modunda gezen bir adam değil ki Luffy. Bu demek değil ki bu adam yeri geldiğinde o moda girmeyecek.
 
kaido'ya karşı bir antipatim yoktu, ta ki otama'yla karşılaşıncağa kadar. el kadar çocuklara çektirdiklerine bak. luffy parçala olum şu kaido'yu.
 
Niye sadık çıksınlar yav. Gerçi cevabını vermişsin. :oleyo2: Drake seni kırmayacakmış.
Sadık çıkmaları garip olur doğru. Ama karşılaştığımız tüm supernovaların o ark bizim tarafta yer alması pek hoşuma gitmez açıkçası. Drake'in ne yapacağını kestiremiyorum. Dof'un düştüğünü öğrendiğinde bile adam gibi bir reaksiyon vermedi adam. :D
Uzun bir süre emir kulu imajı çizen Bege bile ihanet ettiyse yeri gelince hepsi eder. :D Belki Apoo diyeceğim; ama o da durup dururken amirale saldıran bir adam. :D
Apoo'dan iyi yancı olur. :D Amirale saldırmaya cesaret etmesinin sebebi, daha önce bir logia ile dövüşmediğinden yeteneğine fazla güvenmesi olabilir. Tek atmaya alışmış. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık