Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of ya Luffy bu bölümde çok havalıydı. Bakmadan adam teklemeler, kaş çatarak dev yaratık durdurmalar. Bir Luffy fanı olarak tatmin oldum. Umarım her arc başında olduğu gibi sonradan rezil kepaze olmaz. :(

Siyah saçlı küçük Nami gerçekten de çok tatlı. Kız, hayalini de açıkladığına göre bu arc'ın prensesi ilan edebiliriz sanırım. Luffy'nin kötü yalancılığı da yine hoş bir ayrıntıydı.
Yaşlı ve Kanatlı Usopp da ilginç bir karakter tasarımı olmuş.
Ace'in kendisine faydası olmadığı gibi küçücük kızlara bile zararı var. Madem geri dönmeyeceksin neden söz veriyorsun millete. :of:
En sevdiğim süpernovalardan biri olan Basil geliyor. Reis zekasını konuşturacak yine. Şöyle olgun; ahlaklı, temiz süpernova görmeyeli çok uzun zaman geçti, çok.

Bence net iyi bölümdü. Bölüm yorumlarını okurken boş bölüm denildiğini görmem umarım. :(
 
Hayır öyle işliyor. Mantranın olayı çevredeki canlıları, hisleri, hareketleri hissetmek üzerine. Nasıl Katakuri Sanji'nin jelibondan kaçacağını göremedi, aynı mesele.
Mantranın olayı öyle evet. Geleceği görmek de bire bir öyle işleseydi bir farkı kalmazdı. Kata senin jelibondan kaçacağını görse bile, sen yeterince çeviksen ya da geleceği görebiliyorsan (iki türlü de Luffy Kata'nın saldırılarından kaçtı dövüştüklerinde) kaçabilirsin. Aksi taktirde Kata'nın saldırılarından kaçılamazdı.
 
Mantranın olayı öyle evet. Geleceği görmek de bire bir öyle işleseydi bir farkı kalmazdı. Kata senin jelibondan kaçacağını görse bile, sen yeterince çeviksen ya da geleceği görebiliyorsan (ikisini de Luffy yaptı dövüş esnasında) kaçabilirsin. Aksi taktirde Kata'nın saldırılarından kaçılamazdı.
Tamam birader, sen böyle olduğunu düşünmeye devam et, ne diyeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık