Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen şimdi attığın sayfayı Allah'ın kaidesi yaptın tabi, tutunduğun dala sıkıca sarıldın aksini düşünemiyorsun :oleyo2: 50 tane çevirinin 100 defa değiştiğini de biz bilmiyoruz, kimse bilmiyor.

Hadi çevirinin doğru olduğunu farzedelim.
Luffy'nin başkalarının zoru ile kaçırılması Var.
Luffy'nin girdiği bire bir dövüşte zor durumda kalıp topuklaması Var.
Luffy'nin arkasında dostlarını bırakıp kaçması Var.

Ve bunların üzerine Luffy'nin dilinden, iki yıl önceki gibi kaçışlar bitti manasına gelen bu sayfa var. Nasıl istiyorsan öyle düşün :artiz:
Ben her zaman resmi çeviriyi kaynak alırım, benim düşündüğüm bir şeyin aksini söylediğinde "yok yav çeviri hatalıdır" demişliğim yoktur. WB vs Kaido tartışmamızı hatırlarsan "Resmi çeviride WB en güçlü diyorsa doğrudur" deyip kabullenmiştim, soru işareti olarak kalan süreçti, ha şimdi kitapla başka bir durum söz konusu oldu orası ayrı. İşime geldiği için burayı kaynak almıyorum yani.
Şimdi gelmiş diyorsun ki "Hadi çeviriyi doğru kabul edelim" resmi çeviriyi etme istiyorsan, keyfin bilir :D
"Luffy'nin bir dövüşte topuklaması var" Evet Ace gibi kafa atıp ölmeliydi ki topuklamadı adam. Bilakis kendi 1v1 atmak istedi adamla. Kaçmak ile çekilmek arasındaki farkı da hemen sildin bakıyorum işine gelince siyah beyazcı olan kırmızı terörüm :D
 
Belki kız her kek yaptığında kızdan bir şeyler gidiyordur( enerji, güç vs). Ayrıca kendinden kek oluşturup onu yersen bu bir anlamda parayı bir cebinden alıp diğer cebine koymak gibi olabilir. O yüzden kendine faydası yoktur diye bitireyim olayı.
 
Ulan luffy hani katakuriyi yenince geleceği görme yeteneği kasmıştın. Anlamıyon mu kızın açlıktan kıvrandığını yetimlerin 1 avuç yemeğini yiyon. Ayıptır yazıktır günahtır...
 
Ama kurduğun güç ilişkisi güzeldi. Kinemon sadece canlılara kıyafet verebiliyordan yürüyüp canlı Wano'yu -tanrı ve taş paradoksuna atıfla- ağır bir kıyafet batırabilir mi? İyiydi.

Wano zaten yüzen dev bir kaplumbağa olduğu için batsa da bişi olmaz diyorum ben de. Hatta kabuğunun altına yeni bir krallık bile kurulabilir.
Mythbusters çekmeden inanmam.
Bleach = Bir Hiç
 
Yalnız Luffy'nin çizimler leş atıyor ha.(Davranışlarından bahsetmiyorum) Az daha zorlasa 10 yaşında bir çocuk gibi çizecek mangaka. Git gide kısalıyor gibi lan bu ne böyle?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık