Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 274 74.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 93 25.3%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Onun dışında,One piece'ın en sağlam tasarlanan karakterlerinden biri.
Evet , mantığa bakınca Shicibukai sevyesindeki herkesle savaşmış oldu ve seviyesinin o seviyeden yukarıda olduğunu gösterdi bize Oda-chan. Ama hala ara ara ortaya çıkması da insanı umutlandırıyor :D
 
Düşününce çok güzel bir teori , bakıyoruz Roger , Shanks , Reyleigh gibi kişiler hep kılıç kullanıyor. Bu bağlamda bayağı rayına oturtulabilir bir power up mantığı var. Vista'yı kast etmiştim aslında. Reyligh de tayfanın başına o işler gelirken kullanabilirdi gibi geldi , o yüzden biraz haksızlık gibi ortaya çıkmış olmaz mı dedim.
Yazdığın kişilerin ciddi bir dövüşünü hiç görmedik. MF arcı E.Oda'nın güç dengelerini oturtamadığı bir arc bana göre. O yüzden o arcı değerlendirerek vista'ya haksızlık olacak gözüyle bakmayalım. Reyleigh de aynı şekilde. Yazar bunu hep yapıyor en üstteki adamların güçlerini hep saklıyor. Örnek olarak shanksi vereyim, serinin en başında luffy'i haydutlar yakalıyor olay yerine gelen shanks, hayduttan luffy'i kurtarıyor ama bir elini kaybediyor. Demek istediğim e.oda en üstteki kişilerin gücünü göstermemek için yemin etmiş gibi :D Vista'nın gücünü görmedik daha, ileriki bölümlerde bu adam mf arcındaki vista'mı diye ağzımız açık kalacak şeyler yapabilir belli olmaz. Aynı şekilde marco için de geçerli.
 
@valanis Hassas bir konu ama ben okeyim bu güçlendirmeye. Ama Vista konusunu da açıklaması lazım. Bize görünmeye bir yerde kullanmış olması yada hiç kullanamıyor olması gibi .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık