Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 909 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji, Çoppa, Robin'i çıkar geri kalanı çok işe yarıyor, neden 4 kişi olsun?
Luffy, Nami, Zoro, Brook, Franky, Usopp hepsi birbirinden işlevsel. Şimdi diyeceksin Çoppa bandaj sarıyor, onu Usopp da yapıyordu bu kotasını doldurdu. Son bölümde bir şerroluk yapmıyorsa o bitkileri iyileştirici özellik de gösteriyor olabilir :D Çoppa'yı direkt çöpe at Law/Usopp/Marco varken. Sanji desen Şanşi zaten xd
Valla benim gözümde sadece Luffy dışında Brook , Zoro (bu arkla elle tutulur daha çok şey göreceğiz ) , her ne kadar sevmesem bile tayfaya katkısının baya olduğu Usopp .

Sanji konusunda en doğru söz. Oda karşımda olsa "söylesene neden Şanji" demek istiyorum .
 
Zoro çoşturacak büyük ihtimal bu arc bizi
Adamı kesmemiş ama sadece gözdağı olarak atmış gibi duruyor ne diyorsun ? Kesmiş mi Reis, hem kılıç da diğer tarafta duruyor ? Ne yapmaya çalıştı bu artist o_O
Kılıç ile değil kalem ile fırlatıyor slashi :D ben öyle gördüm sanki şuan mobildeyim
 
Reverie başlıyor deyip Reverie mi bitirilir be arkadaş? Kim bu krallar, neden şikayetçiler, Reverie'de ne konuşuluyor, sırayla mı konuşuluyor yoksa söz hakkı mı var, birbiriyle sıkıntılı olan krallar veya ülkeler var mı, dünyadaki genel sorunlar neler falan hiçbir şey yok. Reverie reverie 5 tane büyük gizem koy sıfır politika yap. Naruto bundan daha politik, köyler arası düşmanlıkları falan gösterdi en azından kishimoto. Konoha'dan çalınan Byakugan falan gösterildi. Oda'nın yaptığı şey kolaycılık. Sonra diyecek Reverie'den bu kararlar çıktı. Ben de hadi oradan diyeceğim.
908: Reverie başlıyor, 909:Wano başlıyor. Siyasilerin hastane vesaire açılış yapması gibi. Açılış yapılır ama projenin bitişi yıllar alır. Ben gerçekten şaşırıyorum. Hadi mangaka kendini hikayeye kaptırdı, farkında değil. Bu editörlerden birisi gerçekçi düşenemiyor mu. Onu da geçtim, SJ'den bir yönetici ''bizim satışlarda azalma var, sebebi nedir'' diye bi toplantı ayarlayamıyor mu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık