Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 908 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen bende ters tepti bu gizem olayları.
Bıraksan bırakamıyorsun bu kadar gizem birasz insanın içini sıksa da aslında bizi seriye bağlayan şeyler bunlar.
 
Daha geçen hafta demiştim her şeyin bir dozu olur diye.Buna gizemde dahil.1 gizem açıklayıp 88 tane gizemde soğutur insanı.İşin b.ktan tarafı da 5-10 chapter sonra bu arc bitecek ve bilmem kaç yüz chapter sonra burda olanları öğrenicez.20 yıl olmuş ve seride büyük bir ilerleme göremiyorum ben.Ortaya çıkan tek şey daha fazla gizem daha fazla gizem ve daha fazla gizem.Doğal olarak gizem unsurunun da b.ku çıktı.
 
Biz daha JoyBoy'u öğrenemedik 300 bölüm oldu. Bence çok takılmamak lazım. Herif belli ki seriyi uzatma düşüncesinde. One Piece'nin temizinden 20 yılı daha var ben diyim.
 
Ben Shanks'ın ne konuştuğunu öğrenmek istiyorum, Oda bana Im gibi nereden çıktığı belli olmayan yeni bir karakter gösteriyor.
Bende çok merak ediyorum ama yeni karakterler ve eskiden beri olan eski karakterlerin arasındaki yeni öğrendiğimiz ilişkiler çok dikkat çekici.Shanks inde bu saatten sonra balon olma ihtimali kalmadı reiz.
 
Hepsini nasıl toparlayacak acaba, gerçekten tatsız oluyor çünkü böyle her şeyi yarım bırakıp yeni gizemler çıkartması. Bir yandan güzelliği de var ama seri zaten akmayan bir seri genel olarak. Haftada bir/iki haftada bir okuduğumuzdan bu durum can sıkıcı olabiliyor.
Bir şeyler açıklanmalı artık.
 
Aklıma takılan noktalardan birisi de neden Gorosei sırayla konuşuyor? Yani bu adamlar toplantıdan çıkıyorlae, aralarında bir sözcü belirleyip o kişi olayı özetleyemiyor mu?
Bence Goroseilerdem birisinde telepati gücü var ve o kişi hepsinin zihnini ortak bir zihin haline getiriyor. Bu sayede ortak akıl yürütp olayları analiz ediyorlar(Naruto misali)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık